Menu background

Naar boven

Easy going Tanzania

bouwsteen

 • Reisschema:
  Kilimanjaro Airport Lodge
 • Reisduur:
  2 dagen / 1 nacht
 • Reissom:
  € 125,- p.p. bij 2 personen
 • Reistype:
  privé safari
Rechtstreeks in ongeveer 9 uur vliegen naar Kilimanjaro airport, de internationale luchthaven van Noord-Tanzania. Dit is voor veel reizigers het startpunt voor safari's naar de beroemdste wildparken in Moshi Tanzania. De meeste vluchten komen 's avonds aan. Na een lange vlucht en aankomst in het donker in een vreemd land is het wel zo prettig dat je chauffeur op de luchthaven op je staat te wachten en je naar je hotel brengt.

Afhankelijk van het vervolg van je reis, overnacht je in een comfortabele lodge bij de luchthaven, of in een eenvoudig familiehotel in het vriendelijke plaatsje Moshi Tanzania. Wil je eerst een paar nachten acclimatiseren, dan is het wellicht leuker om in een knusse cottage met zwembad in Arusha te verblijven. Hieronder vind je de oplossingen die bij jouw reisplan en wensen passen.
tanzania kilimanjaro
Decorative torn edge

Moshi Tanzania

Als je morgenochtend vroeg op safari gaat, zit je niet te wachten op een lange transfer. Je wordt opgehaald van de luchthaven en in 5 minuten naar je comfortabele lodge gebracht. Een fijne plek om een nachtje bij te komen van je lange vlucht.

Vanaf het zwembad heb je weids uitzicht over de savanne en bij helder weer kun je de Kilimanjaro zien. Je slaapt in je eigen bungalow met ruime kamers en airconditioning. Als je wilt, kun je na aankomst een hapje eten in het restaurant of je eerste Amarula drinken aan de bar.

Wil je aan het begin van je reis nog een dagje relaxen voordat je op safari gaat dan hebben we ook een gezellige lodge in het stadje Moshi. Fijn om te relaxen aan het zwembad of juist actief voor de safari dan kunnen wij meerdere dagtripjes voor je regelen: dag fietsen in de omgeving, wandelen naar een waterval en koken of een Masaai dorpje bezoeken.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Relaxed beginnen voor je safari

 • Reissom:
  € 295,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  2 nachten in een knussen lodge, inclusief transfer 2x ontbijt en 1x lunch en koffie-en thee farm -en natuurwandeling

Als je naar Tanzania reist vlieg je vaak op Kilimanjaro airport om je reis te beginnen. Meestal arriveer je laat op de avond dus regelen wij een ontspannen begin aan de voet van de Kilimanjaro in Moshi. Je slaapt hier twee nachten in een knusse lodge net buiten het drukke centrum van Moshi. Tussen de koffie- en thee plantages een ideale stop om je Tanzania-reis ontspannen te beginnen voordat je op safari gaat of juist actief de heuvelachtige omgeving van de Kilimanjaro gaat verkennen of gaat beklimmen.

Decorative torn edge
tanzania arusha cottages
tanzania arusha cottages kamer
tanzania arusha cottages zwembad
Variant
2

Relaxen met zwembad

 • Reissom:
  € 155,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  1 nacht in een sfeervolle cottage net buiten Arusha, inclusief ontbijt en transfer

Een fijne plek om na aankomst in Tanzania een paar dagen te acclimatiseren is Arusha cottage, op een uur rijden van Kilimanjaro airport. De ruime cottages liggen in een grote tuin tussen de groene heuvels. Met een drankje op je eigen veranda zie je bij helder weer de besneeuwde top van de Kilimanjaro.

Als je na een verfrissende duik in het zwembad toch nog iets wil ondernemen, kun je in de buurt Arusha National Park bezoeken en peddelend wild spotten.

We  bieden nu ook een dagje kayakken aan op Lake Duluti.  Wandelen door bossen van de prachtige omgeving van Lake Duluti en langs het meer. Het gebied staat bekend om de vele vogels en de gids zorgt voor de kennismaking met de bomen en vogels welke je misschien nog niet kent.

Prijs 160,- euro p.p bij 2 personen.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Serengeti Tanzania reizen
bouwsteen

Op zoek naar de Big Five

 • Arusha/Moshi – Tarangire – Karatu – Serengeti – Ngorongoro – Arusha/Moshi
 • 5 dagen / 4 nachten
 • Join in vanaf € 1998,- p.p. (max 6 personen)
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Tanzania fietsen kilimanjaro
bouwsteen

Op de trappers langs Kilidorpjes

 • Moshi – Kibosho Kirima – Kibosho Kindi – Naramu – Machame –Kwasadale - Moshi
 • 4 dagen / 3 nachten
 • Vanaf € 410,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
tanzania uitzicht kilimanjaro
bouwsteen

De Kili verkennen

 • Moshi trekking
 • 2 dagen / 1 nacht
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Arusha National Park Tanzania reizen
bouwsteen

Peddelen langs wildlife

 • Arusha National Park
 • 2 dagen / 1 nacht
 • Vanaf € 495,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge