Vliegtickets Nieuw-Zeeland

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het op maat maken van jouw Nieuw-Zeeland reis, kan Riksja Nieuw-Zeeland ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. We kunnen ook voordelige stopovers regelen of een vlucht via een tropisch eiland als Langkawi en Fiji. Vaak geldt; hoe eerder je erbij bent, hoe voordeliger het ticket. Zeker bij een seizoensbestemming als Nieuw-Zeeland.

In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket naar Nieuw-Zeeland te boeken in combinatie met een landarrangement (Nieuw-Zeeland bouwstenen of een Nieuw-Zeeland rondreis).

De voordelen als wij je vlucht regelen:

• Vaak voordeliger tarieven
• Prijzen zijn inclusief bagage
• Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
• Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Nieuw-Zeeland zoeken en boeken?

Je kunt ook zelf je Nieuw-Zeeland vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze Riksja Nieuw-Zeeland reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Retourvluchten Nieuw-Zeeland

Cathay Pacific Laagseizoen vanaf €1205,- p.p. Economy Route Amsterdam – Auckland
Hoogseizoen vanaf €1554,- p.p. Economy Overstap Hong Kong
Cathay Pacific Laagseizoen vanaf €2215,- p.p. First Class Route Amsterdam – Auckland – Christchurch – Amsterdam vv (premium economy klasse)
Hoogseizoen vanaf €2468,- p.p. First Class Overstap Auckland en Hong Kong
Singapore Airlines Laagseizoen vanaf €1260,- p.p. Economy Route Amsterdam – Auckland/Christchurch
Hoogseizoen vanaf €1834,- p.p. Economy Overstap Singapore
Emirates Laagseizoen vanaf €1710,- p.p. Economy Route Amsterdam – Auckland – Christchurch/Wellington – Amsterdam vv
Hoogseizoen vanaf €1710,- p.p. Economy Overstap Dubai, terug ook Sydne
Emirates Laagseizoen vanaf €1385,- p.p. Economy Route Dusseldorf – Auckland/Christchurch
Hoogseizoen vanaf €1957,- p.p. Economy Overstap Dubai en Australië
Qatar Airways Laagseizoen vanaf €1186,- p.p. Economy Route Amsterdam – Auckland
Hoogseizoen vanaf €1399,- p.p. Economy Overstap Doha
Etihad Airways Laagseizoen vanaf €1412,- p.p. Economy Route Amsterdam/Brussel – Auckland/Christchurch
Hoogseizoen vanaf €1528,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi en AustraliëDe vluchten van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland zijn lang. De gemiddelde vliegtijd bedraagt al gauw zo’n 30 uur (afhankelijk van je eindbestemming in Nieuw-Zeeland en eventuele stopovers).

Retour Christchurch of vliegen vanaf Brussel?

Een retour Amsterdam – Christchurch is bij de meeste maatschappijen ook mogelijk. Vaak maak je dan wel een overstap in Auckland (uitzondering Singapore Airlines). Vraag ons gerust om de tarieven. We kunnen ook prima vluchten regelen met vertrek vanaf Brussel en Dusseldorf.

Vliegen via Fiji, Langkawi, Bali, Thailand of Australië?

Het is ook mogelijk om op de heenweg of de terugweg via bovenstaande plekken te vliegen naar Nieuw-Zeeland. Zeker Langkawi kent het hele jaar door een prima klimaat en kan hierdoor goed met Nieuw-Zeeland gecombineerd worden. We sluiten je reisplan aan op de vluchtdagen van de luchtvaartmaatschappijen.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie over Nieuw-Zeeland).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Nieuw-Zeeland vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisplan hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Stopover onderweg

Je kunt natuurlijk in een keer naar Nieuw-Zeeland vliegen, maar als je toch langs de welvarende stad Singapore, het levendige Hongkong of het veelzijdige Kuala Lumpur komt kun je er natuurlijk ook een tussenstop van maken. Twee nachten is dan net genoeg om bij te komen van je jetlag en een goede indruk van de stad te krijgen. Je overnacht in een sfeervol hotel met een goede ligging. Je kunt kiezen uit verschillende hotels en daardoor zelf de luxe en ligging bepalen. Vervoer in de steden zelf is geen enkel probleem, we bieden dan ook geen standaard stadstours aan en kun je op je eigen manier en tempo te stad ontdekken. Ook een transfer vanaf de luchthaven is gemakkelijk per trein of bus te regelen. Wil je toch dat wij voor een luchthaven transfer zorgen, laat het ons dan even weten. Klik hier voor de stopovermogelijkheden bij een reis naar Nieuw-Zeeland.