Naar boven

Hoe reis je door Nieuw-Zeeland?

Vervoer & verblijf

Vervoer Nieuw-Zeeland
Nieuw Zeeland - verkeersboord

Nieuw-Zeeland is fantastisch om zelf doorheen te reizen. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt alle vrijheid om zelf je route te bepalen en hoe laat je vertrekt. Je bent hierin van niemand afhankelijk.

De keuze van het vervoer heeft veel invloed op je reis. Wij geven de voorkeur in Nieuw-Zeeland aan het reizen met een huurauto met accommodaties ten opzichte van een camper. Wij kennen de leukste plekjes en hebben bijzondere accommodaties erbij uitgekozen. Doordat de overnachtingen van te voren zijn vastgelegd, heb je meer tijd om echt te genieten van de mooie natuur en hoef je geen extra tijd en geld te spenderen aan je overnachtingen. Daarbij is een camper rondreis uiteindelijk meestal niet voordeliger dan een Nieuw-Zeeland-rondreis met een huurauto en accommodaties, ook al wordt dat vaak gedacht. Een Spaceship is ook een bijzondere manier van reizen. Op deze pagina vind je een overzicht van onze Nieuw-Zeeland vervoersmogelijkheden.

Combineer je keuze voor vervoer Nieuw-Zeeland met een van onze individuele Nieuw-Zeeland rondreizen, of kies met onze Nieuw-Zeeland-rondreizen je eigen reisroute. Neem bij vragen even contact met ons.

Nieuw Zeeland - Spaceship camper auto

Auto

Vrij zijn op reis door Nieuw-Zeeland met je eigen auto. Wij vinden dit een heerlijke manier om het land te leren kennen. Met een huurauto in Nieuw-Zeeland bepaal je zelf je tempo en kun je stoppen waar en hoelang je wilt. Wij bieden allerlei verschillende type huurauto’s aan. Klik hier voor onze auto’s in Nieuw-Zeeland.

Nieuw Zeeland - Apollo camper

Camper

In alle vrijheid ‘met je huis op je rug’ door Nieuw-Zeeland rijden, is een ervaring die veel reizigers willen meemaken. Tijdens een camper rondreis Nieuw-Zeeland kom je dicht bij de natuur. Nieuw-Zeeland is een veilig land om op pad te gaan met een camper, de wegen zijn goed en rustig en de natuur is afwisselend en indrukwekkend. Er zijn verschillende routes in Nieuw-Zeeland om met je camper te rijden. Via Riksja Nieuw-Zeeland heb je de mogelijkheid om een 2, 4 of 6-persoons camper te huren, met of zonder douche/toilet. Klik hier voor onze campers in Nieuw-Zeeland.

Nieuw Zeeland - Spaceship camper auto

Spaceship

Houd je van een avontuurlijke reis en wil je in de nieuwste variatie op het gebied van campers in Nieuw-Zeeland ontdekken, dan is de Spaceship de juiste keuze. Dit vervoermiddel is een combinatie van zowel de voordelen van een auto als een camper. Zo is de Spaceship zuinig in het gebruik en wendbaar. Daarnaast beschik je over onder andere gaspitten, een koelkastje en uiteraard een zacht bed.

Het voordeel van de Spaceship is dat je niet de gehele route vooraf vast hoeft te leggen. Je kunt campsites combineren met onze bouwstenen. Klik hier voor meer informatie over de Spaceship.

De afweging tussen camperhuur en een huurauto met accommodaties hebben we weloverwogen gemaakt. Het voordeel van een camper is dat je de vrijheid hebt om te overnachten waar je wilt. Vaak wordt vergeten dat de extra kosten bij camperhuur, zoals afkopen van het eigen risico, kosten van het staan op campings, de ferry van het Noorder- naar het Zuidereiland en de benzinekosten, hoger uitvallen dan bij autohuur. Hierdoor blijkt een camper onder de streep net zo duur te zijn als een auto met accommodaties.

Wij hebben onze accommodaties met zorg uitgekozen. Wij bieden kleinschalige sfeervolle accommodaties aan. Accommodaties die je zelf niet snel zult vinden en waar je met een camper voorbij rijdt… Omdat je de ene nacht in een waar chateau verblijft, de andere nacht in een knus Bed & Breakfast op de top van een heuvel of tussen de schapen op een farmstay, wordt je reis extra afwisselend. Klik hier voor onze overnachtenpagina of bouw je eigen Nieuw-Zeeland-reis met onze Nieuw-Zeeland-bouwstenen.

Hotel - Hahei
background-pattern