Nieuw-Zeeland combineren met...

Wereldsteden

Met je vlucht naar Nieuw-Zeeland ben je een aantal uur onderweg. Je kunt natuurlijk in een keer naar Nieuw-Zeeland vliegen, maar als je toch langs Hongkong, Singapore of Kuala Lumpur komt vinden wij het leuk om hier een korte tussenstop te maken. Bovendien wen je tijdens je stopover in Azië alvast een beetje aan het tijdsverschil en stap je na een goede nachtrust een stuk frisser het vliegtuig in voor de rest van je Nieuw-Zeeland reis. Twee nachten is net genoeg om bij te komen van je jetlag en om een goede indruk van de stad te krijgen. Vervoer en dagtrips in de steden zelf zijn makkelijk ter plaatse te regelen. We bieden dan ook geen standaard stadstours aan, wel een transfer bij aankomst en een sfeervol hotel met een goede ligging. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijke stopovers. Wil je in een andere Aziatische stad verblijven tijdens je vlucht naar Nieuw-Zeeland vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de Nieuw-Zeeland-bouwstenen en Nieuw-Zeeland-rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

✔ Boek vóór 1 maart 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans! Als je tussen 1 februari 2021 en 28 februari 2021 een reis bij ons boekt heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek. Ook kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelfs je reisbestemming. Lees hier meer over de actievoorwaarden.
1
2
3

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Bekijk ook onze andere regio's