Naar boven

Wolkenkrabben in Singapore

bouwsteen

 • Reisschema:
  Singapore
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 288,- p.p. bij 2 personen
Singapore is het moderne buurland van Maleisië en bestaat uit tientallen eilanden. De stad kent een mengelmoes aan culturen: Chinatown met zijn typische markt, de originele façades van Little India en rond Arab Street de tempels en kleurige straten. Je kunt er het lokale eten proberen en shoppen in oosterse sfeer. Wil je wat uitrusten dan kun je naar Sentosa om lekker even aan het strand liggen. Kortom, Singapore heeft je veel te bieden. Daarom hebben wij hier niets ingepland en kun je je tijd hier zo indelen zoals je het zelf wilt. Tijdens deze bouwsteen zijn de transfer bij aankomst en de overnachtingen in een sfeervol en karakteristiek hotel geregeld en kun je verder gaan en staan waar je wilt. Singapore ligt aan je voeten!
Myanmar Singapore tussenstop
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Singapore

Bij aankomst in Singapore is het, na de lange vlucht, fijn om gelijk in een auto te kunnen stappen en naar je hotel gebracht te worden. Onze chauffeur verwelkomt je en zet je na ongeveer een half uur rijden voor de deur van je hotel af.

Dit sfeervolle, karakteristieke hotel is een beschermd monumentenpand en deed vroeger dienst als warenhuis met typische Chinese invloeden. Wij zijn direct op pad gegaan. De MRT (metro) brengt je snel en gemakkelijk naar vele bezienswaardigheden in de stad. Zo gingen wij richting Merlion Park. Hier kom je het symbool van Singapore tegen; het mythische half vis/half leeuwfiguur. Geniet hier bij zonsondergang van het uitzicht over Marina Bay. In de avond hebben wij genoten van het versgebakken naanbrood en dronken we onze eerste Singapore Sling.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf in Singapore

Je hebt alle tijd om na je ontbijt zelf de stad te verkennen. Je hoeft je in Singapore geen moment te vervelen: Shop till you drop, ontdek de ontelbare restaurants, bezoek een van de vele musea of bekijk het beroemde Raffles hotel. Wij vonden een bezoek aan de eerste nacht-dierentuin ter wereld ook een belevenis. Het is namelijk een 40 hectare groot junglegebied op een half uurtje rijden van het centrum. Op eigen houtje in het (schemer-)donker liepen we een van de drie trails. Zo maak je kennis met de tropische jungle in het donker en met alles wat er leeft. Heel uniek want dierentuinen zie je eigenlijk alleen maar overdag. Een andere highlight van Singpore is Sentosa Island. Niet iedereen kan dit kunstmatig aangelegde strand waarderen, maar wij vonden het zeker de moeite waard. Sentosa is namelijk dé plek om de bevolking, met name de jeugd, van Singapore te ontmoeten. Het leukste strand vinden wij Palawan, waar fanatiek beachvolleybal wordt gespeeld.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek Singapore

Vandaag is de laatste dag van je Myanmar – Singapore tussenstop. Na het ontbijt pak je de taxi naar de luchthaven en vlieg je door naar Yangon in Myanmar. Bij aankomst op de luchthaven staat onze chauffeur je al op te wachten en start je met de bouwsteen ‘Het begon in Yangon…’

Het is ook mogelijk om na je rondreis door Myanmar een aantal nachten in Singapore te verblijven, dit kun je gemakkelijk aangeven als je de reis bij ons aanvraagt.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken in Myanmar

torn-edge

Wolkenkrabben in Singapore

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Myanmar reizen Yangon
bouwsteen

Het begon in Yangon…

 • Yangon
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 155,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern