Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Reisadvies

Coronaproof reizen

kust tinos

Yes, nagenoeg alle bestemmingen van ons staan weer op groen of geel! Veel reizigers zijn de wereld weer aan het (her) ontdekken. Uiteraard staat bij Riksja de gezondheid én de veiligheid van onze reizigers te allen tijde voorop. We beantwoorden alle reisvragen rondom het coronavirus en helpen je bewust kiezen voor een bestemming. En dit met hele fijne garanties voorafgaand én tijdens je reis, mét flexibele voorwaarden. Zo loop je geen financiële- en gezondheidsrisico’s en kunnen wij blijven doen waar we al 20 jaar goed in zijn: droomreizen in vervulling laten gaan.

Corona-proof reizen met Riksja Travel


Wat betekent corona-proof reizen met Riksja precies? En wat is ons corona-reisbeleid als je eenmaal op reis bent? We leggen het je graag uit, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

✔ Reis weg van de massa
✔ Actuele corona-informatie van onze lokale partners
✔ Slaap in kleinschalige en persoonlijke hotels
✔ Reis met eigen vervoer, weg van volle bussen
✔ We plannen je reis met zo min mogelijk vluchten
✔ We bieden advies rondom verzekeringen
✔ Dit gebeurt er als je de reis moet afbreken
✔ Situatie per land

Lees meer over corona-proof reizen

Reis boeken? Wij bieden je volledige flexibiliteit


Heb je een Riksja-reis in het vooruitzicht? Weet dat we ons betrokken voelen bij onze reizigers en dat je er nooit alleen voor staat. Voor iedereen hanteren we de flexibele reisvoorwaarden, zonder dat je daar extra voor betaalt.

✔ Indien corona gerelateerd mogelijkheid om reis om te boeken of wijzigen
✔ Persoonlijk contact met al onze reizigers
✔ Wat als jouw reis niet door kan gaan?
✔ Zo zit het met je geld, het is veilig!
✔ Heb je nog vragen?

Lees meer over je geboekte reis

Alle actuele
reisadviezen


De meeste bestemmingen staan weer op groen of geel. Toch is het mogelijk dat een aantal landen eigen inreisvoorwaarden hebben. Wil je graag op reis maar weet je niet goed waar je heen kunt reizen? Wij weten wat mogelijk is en adviseren je graag!

✔ We zijn op de hoogte van de corona-situatie op 50 bestemmingen
✔ In staan in nauw contact met de ANVR
✔ We ontvangen specifieke corona-informatie van onze lokale partners
✔ We staan jou als reiziger bij en denken mee in mogelijkheden

Lees meer over de actuele reisadviezen

Corona-proof reizen met Riksja

Veiligheid van onze reizigers gaat boven alles. Altijd. Daarbij zijn we al jaren dé specialist op het gebied van individuele rondreizen op maat. Zo plannen we nog steeds jouw rondreis op maat, op het veiligheidsniveau dat voor jou prettig is.

Je reist weg van de massa en ziet de echte sfeer van het land


Met ons reis je altijd om de massa heen. Dit omdat we je de echte sfeer van het land willen laten zien, zonder al teveel toeristen. Verder bieden we alleen maar excursies en activiteiten aan waar massatoerisme vermeden wordt en highlights bezoek je buiten de drukke momenten om. Samen met je bestemmingsexpert bekijk je of je bepaalde steden wilt overslaan en bouw je een veilige reis die voldoet aan jouw wensen.

Onze lokale partners voorzien ons van actuele reisinformatie


We werken al jarenlang samen met een groot team van lokale partners. We staan in nauw contact met hen, waardoor we altijd de meest actuele informatie hebben en creëren daarmee optimale flexibiliteit.

Je slaapt in kleinschalige en persoonlijke hotels


De plek waar je tijdens je reis overnacht kan het verschil maken in de algehele reisbeleving. Bij Riksja overnacht je altijd op kleinschalige, bijzondere plekjes. Je kunt met ons slapen in hutjes op het strand, glampingtenten, houseboats, jungle boomhutten en fijne B&B’s. Daarbij zijn op alle locaties maatregelen genomen om veilig te verblijven.

Zo gaan we om met een lokale uitbraak op reis

✔ We houden binnen al onze reizen rekening met mogelijke lokale corona-uitbraken.
✔ We monitoren continu of er lokale uitbraken zijn die invloed hebben op je reis. Dit doen we zowel voor als tijdens je reis.
✔ De Riksja-kwaliteit blijft bij flexibele aanpassing gegarandeerd: kleinschalig en weg van de massa.
✔ We voelen ons persoonlijk zeer betrokken bij alle reizigers. Zeker nu. Al ons contact verloopt dan ook persoonlijk en direct. Dan weet je goed waar je aan toe bent.
✔ We nemen je al het regelwerk uit handen en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar tijdens je reis.

outdoor watersport suppen Slovenie
romantisch overnachten in zuid-afrika

Dit gebeurt er als je de reis volledig moet afbreken

✔ Indien de veiligheid van jou als reiziger in het geding komt, dan zorgen wij ervoor dat je gerepatrieerd wordt.
✔ Repatriëring komt voor bij een natuurramp of oorlogssituatie, maar ook als grenzen sluiten in verband met de corona-pandemie.
✔ Onze repatriëring is geheel kosteloos.
✔ Als je gerepatrieerd moet worden is dat heel vervelend. We voelen ons zeer betrokken en communiceren tijdens het gehele proces persoonlijk met je. Je wordt continu op de hoogte gehouden over de situatie, totdat je veilig thuis bent.
✔ We nemen je al het regelwerk uit handen en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar tijdens je reis.

Situatie per land

We zijn op al onze 50 bestemmingen op de hoogte van de meest actuele informatie. Voor het meest actuele en geldende reisadvies verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd.

Individuele rondreizen naar Peru

Reis geboekt? We bieden je volledige flexibiliteit

We hanteren voor iedereen flexibele reisvoorwaarden, zonder dat je daar extra voor betaalt. Zo vergoeden wij, mocht de verzekering dit niet doen, alle extra accommodatiekosten als je ter plaatse positief test op corona.

Onze reisgaranties

Repatrieringsgarantie
Safe travel stamp UN
ANVR/SGR/Calamiteitenfonds
24/7 bereikbaar tijdens je reis
Lokale vertegenwoordiging
Individuele reizen

Meer informatie over het coronavirus?

Ga voor meer informatie naar RIVM, ECDC, WHO en Reisadvies Ministerie Buitenlandse Zaken. Mocht je nog vragen hebben over het boeken van een nieuwe reis of over je reeds geboekte reis, dan kun je ons bereiken op: +31 (0)71- 579 01 01. We helpen je graag!

Doe inspiratie op! Lees onze blogs:

background-pattern