Naar boven

Wie zijn wij?

Reizen met Riksja

Deze Albanië-rondreizen worden georganiseerd door Albanië specialist Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze Albanië-bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze Albanië-rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Zo voeg je zelf naar smaak excursies of andere hotels toe. Doe gelijk een aanvraag of je kunt ons eerst nog mailen bij vragen of als je specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Albanië-bouwstenen en Albanië-rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Albanië. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je Albanië en haar bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over onze kijk op Albanië duurzaam reizen.

Reisspecialisten

Jelle Baas

Ik heb ervoor gekozen om bij Riksja te werken omdat reizen mijn passie is. Riksja is een ontzettend leuk reisbedrijf waarbij de beleving van de klant centraal staat. Ik ben er trots op dat ik daar een stokje aan mag bijdragen. Ik help reizigers door ze mee te nemen in een verhaal en belevenissen en door hun wensen te vertalen in hun ideale droomreis.

Als ik op reis ben, ga ik altijd op zoek naar de mooiste vergezichten en smalle onontdekte bergpaden. Voor mij staat het reisgevoel gelijk aan de wandelingen door de ruige bergketens van de Balkan. Deze relatief ontdekte regio heeft zo veel meer te bieden dan enkel zijn onstuimige verleden. De groene valleien, kronkelende paden en met dennen bedekte bergkammen zorgen ervoor dat je altijd écht weg bent. Vergeet wanneer je een pittige bergwandeling maakt vooral niet om een kleine schnaps mee te nemen, het is goed gebruik deze met (je) medewandelaars te delen wanneer je top bereikt hebt!

Onze partners ter plaatse

In Albanië werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Albanië-reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern