Naar boven

Bouwstenen

Individuele Albanië, Kosovo en Noord-Macedonië bouwstenen

Albanië Lin - lokale vrouwen

Bouwstenen zijn korte individuele Albanië, Kosovo-, en Noord-Macedonië-reizen van een aantal dagen, verspreid door het Albanië. Door ze te combineren kun je je eigen Albanië-rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een individuele Albanië, Kosovo en Noord-Macedonië rondreizen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Albanië specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Land
1

Albanië

Albanië is de populaire parel van de Zuid-Balkan. Historische Ottomaanse steden als Berat en Gjirokastër, bergtoppen in de Alpen en een langgerekte kustlijn met een azuurblauwe zee. Gevarieerder ga je het niet krijgen.
Decorative torn edge
Land
2

Kosovo

Kosovo is misschien wel de grootste verrassing van de Zuid-Balkan. Optimistisch Pristina, outdoor avonturen bij bergdorpen tussen toppen van de Balkan en beschermde Servische kloosters. De afstanden zijn klein, maar oh wat is er toch veel te doen.
Decorative torn edge
Land
3

Noord-Macedonië

Noord-Macedonië heeft een heel eigen karakter dat ver in de geschiedenis zijn bron heeft. Van de Orthodoxe kloosters aan het mysterieuze Meer van Ohrid tot aan wandelen in de nationale parken en verrassend Skopje. Cultuur, geschiedenis en natuur zijn hier nooit ver van elkaar af.
Decorative torn edge
Land
4

Montenegro

Montenegro is het groenste land van de Zuid-Balkan. De weerspiegeling van bergen in helderblauw water, oeroude ommuurde dorpjes en mooie stranden. Maar je vindt er ook hoge bergpieken, gletsjermeren en zelfs een heus regenwoud. En dat in een land drie keer zo klein als Nederland en een stuk kleiner dan België.
Decorative torn edge
background-pattern