Jordanië highlights (met chauffeur)
814 p.p. *
  1. Start in Amman - aankomst op 14/06/2020
  2. Einde: laatste dag in Aqaba op 24/06/2020
Totaalprijs voor 2 personen 1.628,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €25,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Jordanië highlights (met chauffeur)

Duur: vanaf 9 dagen / 8 nachten
Reisroute: Amman - Madaba/Dode Zee - Petra - Wadi Rum - Aqaba
Prijs: € 814,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: 1 januari - 31 december

Ontdek de highlights van Jordanië met een chauffeur, zodat je optimaal geniet van de omgeving. Proef de sfeer van theehuizen met zoet appeltabak en honingkoeken in hoofdstad Amman en reis langs Romeinse opgravingen en mozaïeken naar de legendarische Dode Zee. Daar heb je tijd om te dobberen in het zoute water en te genieten van deze natuurlijke spa. Dwaal vervolgens door de magische kloof naar rotsstad Petra, verscholen achter de rotsen en steeds een stukje zichtbaarder. Samen met een bedoeïnengids ontdek je per 4x4 jeep de ruige Wadi Rum woestijn, waar je kampeert onder duizenden sterren. Hobbelend op een kameel ga je de woestijn weer uit om je Jordanië reis ontspannen af te sluiten aan de koraalkust van de Rode Zee.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie vind je op de pagina vliegtickets Jordanië.

Je begint je reis in Amman

Excursie naar Jerash (halve dag) (+ €87 p.p.)

Bezoek Jerash, in de Romeinse tijd één van de belangrijkste handelssteden en zeer goed bewaard gebleven. Zodra je de stad achter je laat, maken de witte huizen plaats voor vruchtbaar groen landschap met cipressen en olijfgaarden. De oude stad van Jerash ligt op een heuvel. Dwaal met een gids (inclusief) langs tempels en badhuisruïnes uit de Romeinse tijd en neem een kijkje in de overblijfselen van kerkjes uit de vroegste tijd van het Christendom. Te midden van colonnades en triomfbogen waan je je terug in de tijd van Ben Hur. Lees meer

Dode Zee Resort (+ €97 p.p.)

Kies voor wat meer ontspanning voor een extra nachtje in ons comfortabele resort direct aan de Dode Zee. ​Dit hotel bestaat uit een aantal kleine gebouwen met Arabische details, waardoor het kleinschaliger oogt dan de andere resorts en een sfeervolle uitstraling heeft. Ook heeft het meerdere zwembaden en restaurants en een privé-strand. Lees meer

Wadi Mujib (met chauffeur) (+ €105 p.p.)

In combinatie met het verblijf in het Dode Zee resort OF een extra nacht Madaba, kun je je reis uitbreiden met een bezoek aan Wadi Mujib. Na de eerste nacht in Madaba te hebben geslapen, vertrek je naar de kleurrijke Wadi Mujib Vallei. De chauffeur regelt je entree die je toegang geeft tot de Siq Trail. Je gaat zelfstandig op pad, zodat je niet hoeft te wachten op andere deelnemers. Je begint de tocht bij de ingang van de kloof, langs de oever van de Mujib rivier. De kloof verandert al snel in een steeds smaller wordende Siq en voor je het weet loop je in de rivier. Lees meer

Hammam bezoek (+ €45 p.p.)

Om je lange, maar indrukwekkende dag ontspannen af te sluiten, kun je nabij het hotel terecht voor een hammam. Hier worden je spieren los gekneed tijdens een massage en het rode woestijnzand van je huid gescrubd.

Special stay Petra (+ €84 p.p.)

Je overnacht in een comforthotel bij de ingang van Wadi Musa. Het moderne en comfortabele hotel heeft verzorgde kamers met zeer ruime bedden en tal van faciliteiten. Op het dak is een klein zwembad met een zonnig buitenterras voor een verkoelende duik. Na een dag stevig wandelen in Petra is dat een weldadige beloning.

Verlenging 4×4 tour Wadi Rum (totaal 4 uur) (+ €37 p.p.)

Je kunt je 4x4 jeepsafari naar vier uur verlengen in plaats van 2 uur. Hierdoor heb je tijd om nog iets dieper de woestijn in te rijden met je gids. Je bezoekt o.a. de natural bridges en hebt de mogelijkheid tot sandboarden!

Extra nacht in de woestijn (+ €109 p.p.)

Je blijft een extra nacht in de woestijn. Samen met je chauffeur/gids ga je vandaag een zes uur durende tocht maken met een 4x4 wagen. Zo zie je nog meer van het afwisselende woestijnlandschap. Je slaapt onder de sterrenhemel op een matrasje in de woestijn. In de avonduren geniet je van een heerlijk diner bij het kampvuur. Wij vonden dit een van de meest geweldige ervaringen in Jordanië.

Comfort verblijf Aqaba (+ €300 p.p.)

Voor een relaxte afsluiter kies je voor de comfortoptie in Aqaba. Wij hebben voor een plek gekozen buiten de stad, omdat we het centrum van de stad Aqaba niet heel bijzonder vonden. Je overnacht in een iets grootschaliger, mooi resort dat een en al vakantiesfeer uitstraalt. Lees meer

Luchthaventransfer Aqaba (+ €23 p.p.)

Vlieg je terug vanaf Aqaba, dan kun je kiezen voor een luchthaventransfer naar Aqaba airport. Een rit van ongeveer 20 minuutjes. Vanuit hier vlieg je, via Amman, terug naar huis waar je aankomt met een berg aan Arabische herinneringen.

Laatste nacht Amman airport hotel (met chauffeur) (+ €115 p.p.)

Vertrekt je vlucht op tijd, dan is het lekker om alvast in de buurt van de luchthaven te slapen. Geniet nog van je laatste dag in Aqaba. Je kunt rustig aan doen, want het is een kleine 4 uur rijden naar je hotel bij de luchthaven van Amman. Je chauffeur haalt je op bij je hotel en brengt je naar je laatste hotel bij de luchthaven van Amman op 1 kilometer van de terminals. Lees meer

Einde van je reis

Tevreden met je samengestelde Jordanië rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Jordanië highlights (met chauffeur) 814 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €25,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen