Naar boven

Volledige vrijheid met je eigen huurauto

Vervoer & verblijf

Hero japan auto weg
autohuur japan

Auto rijden in Japan

Autorijden in Japan is eenvoudig. Als je aan het vervoer Japan denkt, denk je aan snelle treinen en punctualiteit. Het openbaar vervoer is dan ook de manier om Japan te verkennen en is bovendien een ervaring dat je niet wilt missen. Er zijn gebieden in Japan waar je de omgeving beter met een eigen huurauto kunt verkennen. Een huurauto geeft je alle vrijheid en flexibiliteit. Combineer je autohuur Japan met één of meerdere bouwstenen en je hebt een unieke, op maat gemaakte reis. In tegenstelling tot het openbaar vervoer kun je met een huurauto afgelegen gebieden met sfeervolle accommodaties bereiken en stap je gemakkelijk de auto in om de omgeving te verkennen van de begane paden af. Je bepaalt zelf hoe laat je ’s morgens vertrekt, stopt onderweg waar en wanneer je wilt en bent van niemand afhankelijk. Een huurauto is vooral handig als je de Japanse Alpen in trekt of de natuur op Kyushu, Shikoku, Hokkaido of Okinawa wilt verkennen.

Aangezien we veiligheid en zekerheid onderweg erg belangrijk vinden, zijn onze prijzen autohuur Japan inclusief verzekering. Bewegwijzering in Japan staat in het Japans, dus met een GPS wordt het rijden door Japan erg makkelijk en kun je onderweg optimaal genieten. Deze Engelstalige GPS is al bij de autohuur inbegrepen. Daarnaast is de genoemde prijs per auto per dag en inclusief standaard verzekering, ongelimiteerde kilometers en lokale belastingen.

Wij hebben alvast Japan rondreizen samengesteld waarbij je een deel met je eigen autohuur een logische en afwisselende rondreis maakt door het land van sushi, sake en samurai. Wil je liever zelf puzzelen met onze bouwstenen, dan vind je op onze bouwstenen pagina handige tips voor het uitstippelen van je eigen route.

Kyushu Mt. Aso

In Japan zijn de auto’s over het algemeen compact wat vooral in de steden fijn is. Het grootste verschil met het rijden in Japan vergeleken met Nederland is dat er in Japan links wordt gereden. In Japan hebben de weggebruikers ander verkeersgedrag dan in Nederland en gelden soms afwijkende verkeersregels. Japanners rijden kalm en voorzichtig en iedereen houdt zich keurig aan de maximale snelheid. Boetes kunnen al snel oplopen naar honderden euro’s, let overal dus goed op de maximale-snelheidsborden.

Kijk voor meer informatie op onze Japan autohuur voorwaarden pagina. Als je nog vragen hebt over autohuur in Japan kun je altijd contact opnemen met een van onze Japan reisspecialisten.

Ontdek Japan met een huurauto

Maak je eigen roadtrip door Japan met onze modules en rondreizen op maat. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Highlights Japan: Geisha, Kyoto
rondreis

Roadtrip door modern en traditioneel Japan in 2 weken

 • Tokyo - Mount Fuji - Matsumoto - Takayama - Kanazawa - Kyoto
 • 16 dagen / 15 nachten
 • vanaf € 2.350,- p.p. bij 2 personen - Japanse Alpen met huurauto
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Rondreis Japan met huurauto
rondreis

Ontdek Kyushu, Japan off the beaten track

 • Fukuoka - Nagasaki - Kagoshima - Kumamoto - Mount Aso - Yunohira - Fukuoka
 • 15 dagen / 14 nachten
 • vanaf € 2.690,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Rondreis Japan Matsumoto
bouwsteen

Luchtkasteel in de Japanse Alpen

 • Matsumoto - Kiso Vallei
 • 3 dagen / 2 nacht
 • vanaf € 195,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Japan Okinawa
bouwsteen

Tropische verrassing op Okinawa

 • Okinawa
 • 4 dagen / 3 nachten
 • vanaf € 860,- p.p. bij 2 personen - Strandhotel
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern