Naar boven

Kamperen in Canada

bouwsteen

 • Reisschema:
  Zelf in te delen
 • Reissom:
  vanaf € 18,- p.p. per dag bij 2 personen
 • Inclusief:
  Tent, luchtbedden, kookspullen, koelbox, stoeltjes.
 • Reisduur:
  Zelf te bepalen
Canada is een kampeerland, met campings midden in de natuur. Met deze Canada kampeerreis kun je zelf bepalen waar en hoe lang je kampeert. Wij regelen je kampeerspullen, dus je hoeft niets vanuit huis mee te nemen. Zie je het niet zitten om drie weken lang in een koepeltentje te slapen? Dat hoeft ook helemaal niet. Combineer een aantal dagen slapen in een tent met het comfort van blokhutten en hotels. Heel afwisselend en een slimme keuze voor je portemonnee.
Decorative torn edge

Wil je kamperen combineren met een verblijf in huisjes en hotels? Met onze bouwstenen kun je een reisroute op maat voor je samenstellen. Hierbij hoef je niet te letten op de handigste reisroute: kies plekken en activiteiten die jij tijdens je vakantie graag zou willen meemaken en wij puzzelen de reis voor je aan elkaar.

Een andere optie is om ons te bellen of te mailen met je reiswensen: wij bespreken graag met jou hoe jouw ideale reis eruitziet. Wil je een actieve reis, of juist iets meer ontspanning? Wil je steden verkennen of juist de natuur in, of misschien wel een combinatie van beide? Het kan allemaal. Aan de hand van jouw reiswensen kunnen wij een reis samenstellen die toegespitst is op je voorkeuren.

Decorative torn edge
torn-edge

Kamperen in Canada

background-pattern