Naar boven

Overnachten in Canada

Vervoer & verblijf

Waar slaap je in Canada?

Op je reis met Riksja Canada slaap je in zoveel mogelijk sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben voor onze bouwstenen gezocht naar comfortabele berglodges, knusse bed & breakfasts, kleinschalige hotels en naar afwisseling in de reis. Begin je reis in Victoriaanse stijl in een landhuis in Vancouver of slaap een nachtje op een echte wildwest-ranch. Zit vervolgens knus bij het knapperende haardvuur in je eigen blokhut in het bos en eet een pannenkoekenontbijt in een Canadees alpen-chalet. Wil je hier meer over weten of heb je andere vragen? Doe een vrijblijvende aanvraag voor een reis naar Canada of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes.

De accommodaties van Riksja Canada hebben we allemaal zelf bezocht en uitgekozen en vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Riksja's choice

Een schone, sfeervolle en verzorgde lodge of cabin op een goede locatie is een duidelijk voorbeeld van een karakteristieke accommodatie. De meeste overnachtingsplaatsen van Riksja Canada vallen in deze groep. Ze variëren van een gastvrije ranch en een knusse B&B tot een in een Nationaal Park gelegen chalet met eigen faciliteiten. Bouwstenen zoals Ik zag twee beren.., Ongerepte Orkabaai en Watervallen in het Wilde Westen bestaan uit karakteristieke overnachtingen.

In stijl hotels

Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook echt bijzonder. Dit heeft onder andere met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn ze vooral veel sfeervoller. Wanneer je voor onze Special Stay accommodaties kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een sfeervol stadshotel of een landhuis. De bouwstenen Easy Going Vancouver – Comfort en Sante! Op het goede leven vallen in deze categorie.

Smart hotels

Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele accommodaties. Je hebt een eigen kamer of cabin met eigen toiletfaciliteiten. Ondanks dat de kamers eenvoudig zijn, zijn ze wel van alle gemakken voorzien. Je verblijf tijdens de bouwstenen Easy Going Vancouver en IJzers onder, gletsjer op zijn hiervan goede voorbeelden. Ook de budgetopties in Whistler en Banff horen in deze categorie.

Beleef back to basic

Primitieve overnachting in een hut of tent met beperkte faciliteiten. Voor een optimale beleving tijdens sommige bouwstenen verblijf je in the middle of nowhere, in een van de nationale parken van Canada. Je verblijf is basic en de faciliteiten deel je met andere reizigers. De tent waarin je verblijft tijdens Into the wild valt in deze categorie.

background-pattern