Naar boven

Bekijk de Canada-webinar terug

Canada-reis-uitzicht-bergen

Online Canada webinar

Lijkt het je leuk om naar Canada te gaan of ben je benieuwd naar het land? Leuk! Bestemmingsexpert Marloes vertelt je graag meer over haar favoriete land tijdens de Canada-webinar. Ze neemt je mee in haar favoriete rondreizen door Canada en vertelt je alles over de beste reistijd, het budget en de reis afstanden in de regio’s. Uiteraard geeft ze al haar insidertips en probeert ze natuurlijk zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Bekijk de Canada-webinar

marloes-canada-rondreis-kanoen-meer

Canada blogs

Alvast inspiratie opdoen?

Naast dat je inspiratie kan opdoen met bovenstaande (en nog veel meer van onze) blogs, kan je ook alvast rondkijken bij onze rondreizen en bouwstenen. Met onze bouwstenen (korte belevingen van een aantal dagen) puzzel je zelf je reis in elkaar en met onze rondreizen hebben we alvast de leukste reisroutes voor je uitgestippeld. Je kunt de bouwstenen en rondreizen per regio bekijken maar we hebben er ook alvast een aantal voor je geselecteerd onder aan deze pagina. Neem snel een kijkje!

West-Canada

West-Canada
Van bruisend Vancouver verkennen tot slapen in een blokhut midden in de Rocky Mountains. Ontdek wat West-Canada te bieden heeft!

Oost-Canada

Oost-Canada
Van wilde elanden spotten vanuit een kano tot Franse hapjes proeven in Quebec. Ontdek wat Oost-Canada te bieden heeft!

Rondreizen Canada

Rondreizen Canada
Beren, blauwe meren, orka’s, walvissen en schitterende natuur met watervallen en besneeuwde bergtoppen, dát is Canada!

Familie reizen

Canada met kinderen
Canada is dé outdoor bestemming voor avontuurlijke gezinnen. In een kano glij je over gletsjermeer en je roostert marshmallows boven een kampvuur.

background-pattern