Vliegtickets Namibië

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het op maat maken van jouw reis, kan Riksja Namibië en Botswana ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (bouwstenen of een rondreis).

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Namibië en Botswana zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Namibië-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Namibië, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vluchten naar Windhoek

klm Laagseizoen vanaf €829,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €884,- p.p. Economy Overstap geen, niet dagelijks
air namibia Laagseizoen vanaf €765,- p.p. Economy Route Frankfurt – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €835,- p.p. Economy Overstap Geen
air namibia Laagseizoen vanaf €1085,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €1285,- p.p. Economy Overstap Frankfurt
British Airways Laagseizoen vanaf €795,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €1045,- p.p. Economy Overstap Londen – Johannesburg
British Airways Laagseizoen vanaf €790,- p.p. Economy Route Brussel – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €1040,- p.p. Economy Overstap Londen – Johannesburg
British Airways Laagseizoen vanaf €1196,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek Livingstone – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1420,- p.p. Economy Overstap Londen – Johannesburg
South Africa Airways Laagseizoen vanaf €1157,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €1135,- p.p. Economy Overstap Frankfurt/ Londen/ München – Johannesburg
Lufthansa Laagseizoen vanaf €1053,- p.p. Economy Route Amsterdam – Windhoek
Hoogseizoen vanaf €1153,- p.p. Economy Overstap Frankfurt – Johannesburg

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering. Bekijk hier onze ticketvoorwaarden.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Namibië vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Frankfurt of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Frankfurt, dan is dit ook mogelijk. Zowel Frankfurt als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Frankfurt makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten

Binnenlandse vluchten zijn vaak voordeliger in combinatie met een internationaal ticket. Hierboven staan al een aantal mogelijkheden. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig, bijvoorbeeld tussen steden, worden geboekt door onze lokale agent.

Let op:
Er zijn nieuwe regels voor bagage op OR Tambo Airport in Johannesburg. Je bagagestuk moet tenminste één platte zijde hebben. Ronde of onregelmatige vormen (zoals sporttassen) en tassen met lange hengsels (shoppers) worden niet geaccepteerd. Reistassen en koffers worden wel geaccepteerd. Dit om blokkades en storingen in het bagagesysteem te voorkomen.