Naar boven

Bouw je eigen Namibië en Botswana-reis

Individuele Namibië en Botswana bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele Namibië en Botswana-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Namibië en Botswana rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Namibië en Botswana; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Namibië en Botswana specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Land
1

Namibie

Stap uit de voetsporen van andere reizigers en in de voetsporen van de Himba's en bosjesmannen in Namibië! Laat je overrompelen door eeuwige zandvlaktes, spot wildlife in de prachtige natuurparken en kampeer in een tent bovenop je auto. Sluit je reis af met een Afrikaans toetje aan zee of reis door naar een van Namibiës buurlanden.
Decorative torn edge
Land
2

Botswana

Combineer je reis naar Namibië met een bezoek aan het overdonderende buurland Botswana. Sta oog in oog met olifanten in Chobe National Park, bezoek de eindeloze zoutvlakte en dobber met een bootje over de Okavanga delta waar alle dieren samenkomen om te drinken. Bezoek als afsluiter van je reis de immense Victoriawatervallen, één van de zeven wereldwonderen die je gezien moet hebben!
Decorative torn edge
background-pattern