Riksja Family Namibië & Botswana

Naar boven

Rondreizen Namibië

Individuele rondreizen Namibië

Samen op safari, een bushwalk maken door de Kalahari of kajakken tussen de zeehonden voor de kust. We zorgen ervoor dat je de bekende hoogtepunten van je reis afwisselt met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze rondreizen Namibië en Botswana zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s – zogeheten bouwstenen – met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om je ideale rondreis door Namibië en Botswana samen te stellen.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Rondreis Namibië met kinderen: veelgestelde vragen

Tijdig vastleggen van je reis

We adviseren om je reis tijdig (indien mogelijk al negen maanden van tevoren) vast te leggen. Wij kiezen voor sfeervolle en betaalbare accommodaties en campsites tijdens je Namibië & Botswana rondreis die passen bij de plek waar je op dat moment bent. De beschikbaarheid van deze accommodaties en campsites tijdens je Namibie en Botswana 4×4 reis is beperkt. Dit zorgt mede voor de unieke ervaring van rust, puurheid en het land echt leren kennen zoals het is, maar verplicht je aan de andere kant om je reis tijdig te boeken om (duurdere) alternatieven te voorkomen.

Wat is inbegrepen in onze Botswana en Namibië rondreizen?

– Wanneer je kiest voor verblijf in lodges zijn de overnachtingen met ontbijt inbegrepen. Soms is ook het diner inbegrepen, zoals bij je verblijf in de safaritenten bij de bushmen. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dagprogramma.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in onze rondreizen Namibië met kinderen?

– De vlucht van Nederland naar Namibië. Bekijk onze vliegtickets pagina voor een indicatie van de mogelijkheden.
– Optionele excursies.

Rondreis aanpassen

Het is mogelijk aanpassingen op onze Namibië rondreizen te maken. Zo kun je gemakkelijk dagen aan de reis plakken, kiezen voor een special stay accommodatie of een andere bouwsteen in je reis opnemen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.

background-pattern