Menu background

Naar boven

Inspiratie voor je vakantie Namibië

Slaap thuis bij de Himba's, trek de bush in en sta oog in oog met de Big Five en streep een bezoek aan de Sossusvlei van je bucketlist af. Wij hebben de beste plekjes in Namibië en Botswana alvast voor je uitgezocht. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepjes. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Namibië vakantie samen.
Decorative torn edge
Vakantie Namibië

Duinen Sossusvlei

Vakantie Namibië - Fish River Cnayon
Epupa Falls
Victoria Falls Botswana
Sossusvlei Namibië
Autorijden Namibië
Slaapplek Namibië
Vakantie Namibië - Jaguar
Fish River Lodge
Namib selfdrive
Bosjesmannen Namibië
Vakantie Namibië - Swakupmond

Onze favoriete plekken tijdens je Namibië en Botswana vakantie

Kajakken tussen de pelsrobben

Als je een unieke ervaring op het water wil in Namibië, die ook nog actief is, dan wil je naar Swakopmund. Hier ga je kajakken tussen de pelsrobben die deze kustplaats als hun thuis bestempeld hebben. Tijdens het kajakken komen ze graag even kijken en spelen ze voor je het weet met je peddel. Wij vinden het hier enorm gaaf om de dieren van zo dichtbij te kunnen zien, maar ook om Namibië op een alternatieve manier te ervaren.

Vakantie Namibië - Swakupmond
Victoria Falls Botswana

Woeste watervallen

Als je aankomt hoor je van ver al het water naar beneden donderen; je ben bij Victoria Falls. Dit zijn één van de grootste watervallen ter wereld en je ziet ze tijdens je reis in Botswana. Vanuit Kasane ga je de grenzen over naar Zimbabwe en Zambia om zo de watervallen van alle hoeken te kunnen zien. En dat wil je, want de kracht van de natuur komt hier echt tot leven. Ben je een beetje een waaghals? Raft dan over de Zambezi-rivier, één van de wildste ter wereld. Wil je de watervallen op een (iets) rustiger manier zien, stap dan in een micro-vliegtuig en krijg het beste uitzicht van de omgeving!

Koninklijk kamperen tijdens je vakantie Namibië en Botswana

Wil je door Namibië en Botswana reizen, maar dan op een manier die een en al avontuur ademt? Kies er dan voor om met een 4×4 met daktent te kamperen van plek naar plek. Je reist door het land en komt overnacht elke nacht gewoon in de bush, hoe gaaf is dat? Je bent omringt met natuur en wild life, want dieren houden zich niet aan hekken of grenzen. Het is ons al vaker voorgekomen dat we wakker werden en er een olifant uit een boom stond te eten of een zebra verderop stond te drinken. Die moment zijn voor ons redenen genoeg om te kiezen voor een daktent en niet een lodge!

Laat je inspireren door onze blogs

Welke plekken moet je nu echt bezoeken in Namibië en Botswana? En wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende Nationale parken? Wat is de beste maand voor een Namibië en Botswana vakantie? Lees onze artikelen die je kunt gebruiken ter inspiratie of ter voorbereiding op je Namibië-reis.