Naar boven

Overnachten in Madagaskar

Algemene informatie

Overnachten als beleving

In Madagaskar vind je vooral knusse guesthouses en lodges en een paar sfeervolle bungalows midden in de jungle of aan het strand. Eenvoudig, maar comfortabel. Je krijg er al snel het gevoel dat je dichtbij het land en haar mensen bent en daarom is het een erg leuke manier van overnachten.

Wij hebben voor elke overnachting een plek uitgekozen die past bij de sfeer van de omgeving en van het land. Plekken die iets toevoegen aan je reis. Hierbij letten we vooral op de juiste combinatie van sfeer, ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Schone, sfeervolle en verzorgde accommodaties op een goede locatie. Ze variëren van een goed en gezellig hotelletje tot een eenvoudige privé bungalow aan het strand of een sfeervolle natuurlodge.

Luxe en comfort

Madagaskar is een eiland in ontwikkeling, ook wat betreft de hotels voor reizigers. Er worden mondjesmaat wat luxere hotels bijgebouwd in Madagaskar. Op een aantal bijzondere plekken, aan het strand of op de omliggende eilandjes bijvoorbeeld, vind je een aantal hotels met een zwembad en net wat meer comfort. Je overnacht dus de ene keer in een wat eenvoudiger hotel, guesthouse of bungalow dan de andere.

Onze upgrade mogelijkheden bieden net dat beetje extra luxe en comfort. Een betere ligging en daarmee een prachtig uitzicht, luxere kamers of een zwembad met wellness. Je kiest zelf de momenten tijdens je reis, waarop je de reis op jouw wensen aanpast.

background-pattern