Naar boven

Autohuur

Vervoer & verblijf

Auto huren in Italië

De ultieme vrijheid met je eigen huurauto

De leukste manier om Italië te ervaren is door er zelf doorheen te rijden. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt vrijheid om zelf te bepalen waar je stopt en welke route je rijdt. Je kunt gemakkelijk van de gebaande paden af en bent van niemand afhankelijk. Je Italië selfdrive is heel gevarieerd. Het ene moment rijd je op rechte wegen, het volgende moment slinger je door steile haarspeldbochten.  Maak een fotostop en pak broodjes in voor een picknick op een mooie spot. Je kunt kiezen uit verschillende soorten huurauto’s, van klein tot groot.

Auto huren in Italië

Je kunt kiezen uit verschillende soorten huurauto’s, van klein tot groot. De autohuur is nog niet inbegrepen bij de Italië rondreizen maar hier helpen wij je graag bij. Riksja Italië werkt samen met een van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Onderstaande autotypes en prijzen geven een indicatie van autohuurprijzen in Italië. Wij werken op basis van beschikbaarheid en met flextarieven. Wanneer je vrijblijvend een reis aanvraagt, kijken we op basis van je gewenste vertrekdatum, autotype en aantal huurdagen, naar de beste prijs en beschikbaarheid. Bekijk hier onze autohuurvoorwaarden.

Naast autohuur kun je bij Riksja Italië je eigen reis samenstellen met Italië-bouwstenen. Dit zijn korte reisprogramma’s van 2 tot 6 dagen. Ook kun je kiezen voor onze Italië-rondreizen waarbij wij afwisselende routes voor je hebben samengesteld. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze reisspecialisten die Italië goed kennen.

Overzicht prijzen en types huurauto Italië

Economy

Fiat 500 of gelijkwaardig

 • 3-deurs
 • handgeschakeld
 • radio
 • bagage: 1 koffer

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 30,- bij huur vanaf 9 dagen
Hoogseizoen: € 43,- bij huur vanaf 9 dagen (juni t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 2 volwassenen

Economy plus

Peugeot 308 of gelijkwaardig

 • 5-deurs
 • handgeschakeld
 • radio
 • bagage: 3 koffers

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 35,- bij huur vanaf 9 dagen
Hoogseizoen: € 55,- bij huur vanaf 9 dagen (juni t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 3 volwassenen

Comfort

Toyota Auris of gelijkwaardig

 • 5-deurs
 • automaat
 • radio
 • bagage: 3 kleine koffers

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 40,- bij huur vanaf 9 dagen
Hoogseizoen: € 65,- bij huur vanaf 9 dagen (juni t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 4 volwassenen

Reserveer jouw huurauto voor Italië

Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via de onderstaande zoekmachine, maar wanneer je wilt dat wij een passende huurauto voor je inplannen, geef dit dan aan bij aanvraag of boeking.

Boek je de huurauto zelf, volg dan deze stappen in de onderstaande tool:
1. Vul het veld “ophalen” in: Hier kun je aangeven dat je de huurauto wilt vanaf de stad waar je op vliegt. Bij je hotel of direct vanaf de luchthaven.
2. Vul de datum in waarop je de auto wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld pas op dag 2/3 zijn, wanneer je eerst de stad wilt verkennen. Dit omdat je de auto niet nodig hebt tijdens je verblijf in de stad.
3. Inlever datum. Kies de datum waarop je de auto weer wilt inleveren. Bijvoorbeeld als je weer terug komt in de stad of aan het einde van je reis op de luchthaven.
4. Klik “Zoek huurauto’s”.
5. In het menu links vind je de verschillende types terug. Ook vind je nu de knop met huurvoorwaarden terug, waarin je alles rustig na kunt lezen.
6. Kies de optie die bij je past en maak de boeking rond.

background-pattern