Naar boven

Reisverslagen Italië

Reizigers over ons

Korte reisverslagen

Op deze pagina delen we de ervaringen van reizigers die met Riksja op reis zijn geweest. Zelf zijn we natuurlijk enthousiast over onze bouwstenen, maar het is ook fijn om ervaringen van reizigers te lezen. We hopen dat je zo een beeld krijgt van het land en onze bouwstenen en dat het je kan helpen bij het samenstellen van je reis en/of de route. Uiteraard is elke reis weer anders en uniek. Maar dat je enthousiast terugkomt uit Italië, dat weten we eigenlijk wel zeker. Al benieuwd naar een rondreis door Italië?

Wij kunnen veel leren van deze ervaringen en het maakt ons ook erg trots. Heb je zelf een reisverslag gemaakt, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag foto’s van onze reizigers, we kunnen deze gebruiken voor onze website. Je kunt deze sturen naar italie@riksjatravel.nl.

Rondreizen door Toscane in een fiat
Uitzicht op Vesuvius vanaf het terras

Sanne, augustus 2021

“Deze zomer maakten wij met Riksja een rondreis door Zuid-Italië. We genoten van de zeer afwisselende reis. Het ene hotel pal aan de kust, een B&B in het centrum van het stadje, een andere met een fenomenaal uitzicht en een agriturissmo midden in de natuur. Alles perfect georganiseerd door Riksja, inclusief de huurauto en de vliegreis. Zuid-Italië is heerlijk: ruige kusten, mooie stranden, citroen- en olijfbomen, Pompeï, mooie dorpjes en steden en natuurlijk super eten!”

Dianne en Rob - Juli 2021

“Wij hebben Sicilië ervaren als een echt Italiaans eiland met een diversiteit aan natuur. Van mooie kusten met enkele uitgestrekte zandstranden, uitgebreide landbouwakkers, groente/fruitteelt tot mooie bosrijke natuurgebieden en bergachtige omgevingen. Vooral als je even van de grote wegen af gaat kom je uitdagende maar prachtige plekken tegen.

De overnachtingen tijdens deze reis waren allemaal op hun eigen manier bijzonder.
Zo lag de B&B in Alcantara op een mooie wel wat afgelegen plek, met zeer vriendelijke eigenaren die alle moeite wilden doen om iets voor ons te regelen b.v. een bezoek aan de Etna. Dit bezoek aan de Etna was wel wat toeristisch maar een bijzondere ervaring om te zien hoe uitgebreid en bedekt door gruis dit gebied is.”

Lees over de reis van Dianne en Rob in Sicilië.

Sicilië vakantie
Loading...

Bouw je eigen Italië-reis

Ben je geïnspireerd geraakt door alle ervaringen en verhalen van onze onze reizigers? Ga dan zelf aan de slag met onze Italië-bouwstenen of Italië-rondreizen.

background-pattern