Naar boven

Bouwstenen Italië

Individuele Italië bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele Italië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Italië reis samenstellen. Zo kan je zelf beslissen wat je wil doen en zien in Italië. Ook kun je één van onze individuele Italië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Toscane & Umbrië

Het klassieke Italië vind je in Toscane en Umbrië. Het plattelandsleven ontdek je per Vespa, tijdens het pasta maken en overnachtend in een kasteeltje op een heuvel. Sluit je reis af op een verrassend rustig plekje aan de Toscaanse kust.
Decorative torn edge
Regio
2

Puglia

Puglia is een prachtige regio met mooie landschappen. Je vindt er olijfgaarden, schattige kustdorpjes en helderblauwe zeeën. Het staat bekend om de speciale trulli-huizen, lekker eten en vriendelijke mensen. Van de witte steden zoals Ostuni tot de mooie Gargano kust, Puglia is een geweldige plek vol geschiedenis en echte Italiaanse sfeer.
Decorative torn edge
Regio
3

Sicilië

Op Sicilië kun je ontspannen aan fijne zandstranden, maar je kan je ook onderdompelen in oude cultuur. Zo vind je hier oude vissersdorpen, Griekse tempels en steden in Barokstijl. Vanaf Sicilië eilandhop je zo naar onder andere de Stromboli!
Decorative torn edge
Regio
4

Sardinië

Maak kennis met Sardinië! Na iedere bocht ontdek je weer een ander verrassend landschap: van spectaculaire kalksteenbergen, rode rotsen en groene hellingen tot de Caraibisch blauwe zee.
Decorative torn edge
Regio
5

Noord-Italië

Noord-Italië neemt je mee door verschillende landschappen, waaronder majestueuze bergen, weelderige valleien en betoverende helderblauwe meren. Van de romantische kanalen van Venetië tot de elegante architectuur van Milaan, de idyllische meren van Como, Garda en Iseo, de schilderachtige dorpjes van de Cinque Terre en van de wijngaarden van Piemonte tot de besneeuwde pieken van de Dolomieten. Noord-Italië heeft het allemaal!
Decorative torn edge
Regio
6

Zuid-Italië

In het zuiden kun je tijdens je Italië reis zo veel doen dat je er gemakkelijk meerdere vakanties kunt doorbrengen. Dit is de ideale regio om door vissersdorpen te struinen, grotwoningen te bezoeken, je te vergapen aan de rotskusten of een kookworkshop te doen!
Decorative torn edge
background-pattern