Bouwstenen Brazilië

Individuele Brazilië-bouwstenen

✔ Leuk extraatje: als je vóór 1 januari 2022 een reis bij ons boekt krijg je van ons gratis het Super Flex-voorwaardenpakket ter waarde van €250 cadeau. Hiermee ben je gegarandeerd 100% flexibiliteit en gratis je reis omboeken of wijzigen tot 15 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouwstenen zijn korte individuele Brazilië-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Land-rondreis samenstellen. Ook kun je kiezen voor een rondreis Brazilië; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Brazilië specialisten helpen je graag verder.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Regio
1

Bouwstenen Zuid-Brazilië

Het zuiden van Brazilie begint met de bruisende stad Rio de Janeiro. Vanuit daar reis je naar de watervallen van Iguazu, koloniaal Paraty en ons favoriete eiland Ilha Grande.
Decorative torn edge
Regio
2

Bouwstenen Centraal-Brazilië

In centraal Brazilie draait alles om de natuur. Kies voor de tropische Amazone of voor dieren spotten in de cowboy regio Pantanal.
Decorative torn edge
Regio
3

Bouwstenen Noordoost-Brazilië

Vissersdorpjes, brede zandstranden met wuivende palmen en koloniale steden met pastelkleurige huizen en sfeervolle pleintjes. Laidback and enjoy!
Decorative torn edge