Op zoek naar de leukste plekken

blog

Geschreven op
woensdag 30 april
Geschreven door
Eva Derks
Delen op social media

Indrukwekken Khao Sok Thailand
Tijdens mijn reis naar Thailand ben ik op pad gegaan met één missie: Testen of onze Thailand reizen (nog steeds) zijn zoals we het bedoelen en speuren naar nieuwe en spannende plekken en ervaringen die we kunnen toevoegen aan ons aanbod van Thailand reizen.

En ik kan zeggen: het is er nog! Een plek waar de meeste reizigers niet van hebben gehoord en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Communiceren met handen en voeten, zwemmen in de rivier en kokosnoten eten uit de achtertuin. Ik heb een klein vissersdorp gevonden op slechts een half uur rijden van Surat Thani waar je even onderdeel bent van een ‘community project’. Of wat dacht je van dolfijnen spotten in het National Park van Khanom. Je hebt de kilometers lange kustlijn, met witte zandstranden en wuivende palmbomen, vrijwel voor jezelf.

 

Als productmanager wil ik anderen ook die reiservaring geven die verrijkt en een diepe indruk achterlaat. Ik wil het onze reizigers makkelijker maken om in contact te komen met de lokale bevolking.

Na mijn reis ben ik boordevol ideeën terug gekomen. Een wandeltocht door Bangkok met een lokale gids die de leuke plekken kent, gezegend worden door een monnik en een kookcursus waarbij je rijst traditioneel klaarmaakt in een bamboestok. Hier zijn een paar van mijn favoriete kiekjes gemaakt tijdens mijn reis. Laat je inspireren!

 

div”
data-cycle-prev=”.prev-258″
data-cycle-next=”.next-258″
data-cycle-pause-on-hover=”true”>

<img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/boottocht-khanom.jpg" alt="boottocht khanom Thailand" title="boottocht khanom Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/zegenen-monnik.jpg" alt="Zegenen monnik Thailand" title="Zegenen monnik Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/strand-palmbomen.jpg" alt="strand palmbomen Thailand" title="strand palmbomen Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/rijst-maken-bamboe.jpg" alt="Rijst maken in Thailand" title="Rijst maken in Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/khanom-vissen-rivier.jpg" alt="khanom reis Thailand" title="khanom reis Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/excursie-fitness-park.jpg" alt="excursie fitness park in thailand" title="excursie fitness park in thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/excursie-deeg-bangkok.jpg" alt="excursie bangkok met deeg Thailand" title="excursie bangkok met deeg Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/rivier-palmbomen.jpg" alt="rivier en palmbomen in Thailand" title="rivier en palmbomen in Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/amphawa-boot.jpg" alt="amphawa boot in Thailand" title="amphawa boot in Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/trein-markt-foto.jpg" alt="Trein markt in Thailand" title="Trein markt in Thailand" data-cycle-desc="

 

” />

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen.