Menu background

Naar boven

Foto’s van onze reizigers

blog

Geschreven op
maandag 16 maart
Geschreven door
Tessa Vermij
Delen op social media

bootje river kwai thailand
Natuurlijk kunnen we zelf steeds blijven zeggen hoe fijn het is om door Thailand te reizen, maar we laten ook graag onze eigen klanten aan het woord. En aan het beeld, want we krijgen vaak mooie een leuke foto’s toegestuurd na afloop. Horen (en zien) jullie het ook eens van een ander…

Hiernaast Grietzen en Kees bij de drijvende huisjes in het River Kwai gebied:
“Het leukste was de afwisseling in de reis. Zo vonden we het
heerlijk om de eerste dagen met een gids op stap te gaan. En vervolgens alleen naar het noorden met een auto. Ook de reis naar
de eilanden was fantastisch. Met als afsluiting een tweedaagse
stedentrip in Bangkok. Soms kwamen we tijd tekort.”

 

self drive zuiden thailandMirjam nam tijdens de bouwsteen Southern Island Drive zelf het heft in handen door met een huurauto door het groene zuiden van het land te rijden van de oostkust naar de westkust. Hierbij kom je langs het nationale park Khao Sok, waar je dit soort prachtige groen begroeide rotsen ziet:

“We willen je alvast zeggen dat we een onvergetelijke vakantie in Thailand hebben gehad! Het was een reis boven verwachting en alles was goed en soepeltjes geregeld. We zijn zelf heel blij met de bouwstenen zoals we die hadden, vooral de self-drive in het zuiden was super om te doen!”

 

rooftop bar bangkok thailandWil en John proostten op een rooftopbar in Bangkok op de herinneringen aan hun reis door Thailand, Laos en Cambodja:
“Alles bijeen hebben wij een zeer uitstekende en heerlijke vakantie gehad en weten wij dat wij de komende tijd ZOA gaan missen: de beelden van de prachtige natuur met karstgebergte, de 3D-eilanden, de schitterende tempels en tempelruines, de zonsop- en ondergangen / de geluiden van de vele vroege vogels, de motoren van de longtail-boten en tuk-tuks, de onnavolgbare en muzikale taal / de geuren en smaken van de heerlijke keuken / de vriendelijke en lieve mensen…”

 

 

langnek vrouw ringen thailand

Serena maakte deze foto in het noorden van Thailand tijdens de bouwsteen Avontuur in een notendop:

“Voor de eerste keer hebben we een rondreis gemaakt en voor de eerste keer buiten Europa. Ik vond het superleuk in Thailand. We hebben het noorden gezien en zijn geëindigd in het zuiden op het eilandje Ko Samui. Mijn hoogtepunt van de vakantie was de 2-daagse trekking in Chiang Mai. Zalig om te ervaren hoe de mensen daar leven en om eigenlijk twee dagen te leven zoals zij, dit had van mij zelfs iets langer mogen duren. Ik vond het een super mooi land, de moeite waard. De mensen zijn er overvriendelijk en het eten is er super lekker! Een aanrader!”

 

thailand dorp noorden Marjan en Hans deden de driedaagse trekking Trek van bergdorp naar bamboevlot:

“De tocht per fiets ging door een mooi landschap, nog gestopt om een prachtige tempel te bekijken. Daarna hebben wij de fietsen weer ingeleverd om vervolgens weer in de jeep te stappen op weg naar onze eerste lunch. Die was met veel liefde bereid. Achteraf weet ik ook waarom… Zij wist namelijk wat voor pittige wandeling er voor ons lag! Met teveel bagage op onze rug ( want je weet maar nooit wat je onderweg kunt gebruiken ) gingen wij achter Lek aan. Onze wandeltocht was begonnen! Wat een klim hoger en hoger, warm, zweten, dorst, afzien, Geweldig! Wat een uitdaging en wat een prachtige natuur. Je komt werkelijk ogen tekort! Mooie planten, struiken, bomen zo gevarieerd. Lek wist ons veel te vertellen, zijn biologische kennis was hoog. Onderweg kwamen we een prachtige waterval tegen waar wij verkoeling zochten en vonden. Wat een cadeau na zo’n pittige tocht.”

 

Bekijk deze en andere bouwstenen om zelf je reis naar Thailand te plannen
of
Ga hier terug naar het overzicht van alle artikelen