Menu background

Naar boven

Weer thuis: reiservaringen delen

blog

Geschreven op
donderdag 14 augustus
Geschreven door
thailand
Delen op social media

Wegdromen op strand in Thailand
Als je net terug bent uit Thailand zit je waarschijnlijk nog vol met indrukken van je reis. Scrollend langs de foto’s droom je nog weleens weg naar witte stranden en een blauwe zee. En wat te doen met al die foto’s? Natuurlijk kun je er een mooi fotoboek van maken. Wij vinden het ook altijd leuk om je ervaringen te horen en je foto’s te zien. We horen graag hoe je reis is geweest en zijn benieuwd of je nog tips hebt of leuke foto’s die wij kunnen gebruiken. Ook is het voor toekomstige reizigers erg leuk om reisverhalen te lezen om zo een beeld te krijgen van wat ze kunnen verwachten.

 

 

Een reiziger aan het woord: Daniël & Susan

Rondreis door Thailand trekking

“Vroeg in de ochtend werden we door onze gids bij het hotel opgehaald. Na wat water en eten te hebben ingeslagen voor de tocht stonden we om 09.45 uur op 500 meter hoogte om de wandel tocht te beginnen. Een kleine 6 uur later waren we bij onze slaapvertrekken en ongeveer 700 meter hoger dan waar we begonnen waren. We bevonden ons op een kleine 1200 hoogte en hadden een prachtig uitzicht over de bergen en de wolken die tussen de bergen door hun weg vonden. Zeker adembenemend. Dat was de wandel tocht over zandweggetjes, door regenbuien, langs watervallen en door de jungle zeker wel waard. De gids maakte het eten voor ons klaar, waar de chef van ons twee ook aan mee heeft mogen helpen. Voordat we gingen eten hebben we ons kunnen douchen. De ‘badkamer’ bestond uit een wc met daar naast een kraan waaronder we konden douchen, omheind door een muur van bamboe en een dak van bananenblad. De vloer was belegd met prachtige rode modder. Na een paar keer heen een weer gelopen te hebben en toch maar even gevraagd te hebben bleek dat dit inderdaad onze badkamer was. Na deze primitieve douche hebben we heerlijk gegeten en genoten van het uitzicht. Zodra de zon onder was zijn we maar richting ons bed gegaan, want elektriciteit was er niet dus veel was er niet te beleven. En na de tocht van de dag was een beetje slaap geen overbodige luxe”.

Reiservaring beoordeling ThailandJe reiservaring op de wijde wereld van het web zetten

Als je zelf op reis gaat zoek je misschien zelf ook naar reiservaringen van reizigers die je al voor zijn gegaan. Je leest dan eerlijke verhalen en dit geeft vaak een goed beeld van een land en een reisorganisatie. Wij vinden het ook leuk als onze reizigers de reiservaringen willen delen met andere reizigers. Je kunt dit bijvoorbeeld doen op de de volgende websites:

www.reizennaarthailand.nl
www.reisthailand.nl
www.verrerondreizen.nl
www.rondreis.nl
www.reisorakel.nl
www.reisgraag.nl

 

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen