Geef smaak aan je Thailand-reis met special stays

blog

Geschreven op
woensdag 9 maart
Geschreven door
Eva Derks
Delen op social media

Bijzonder ThailandWil je iets bijzonders maken van je reis naar Thailand? Kies dan af en toe voor een ‘special stay’, oftewel een accommodatie die wat luxer of sfeervoller is.

Bij sommige bouwstenen bieden we als ‘special stay’-optie een accommodatie aan die net iets duurder is dan die we normaal boeken. Maar dan overnacht je ook echt bijzonder! Dit heeft meestal vooral met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn de ‘special stays’ ook wat sfeervoller. We geven je hier vier voorbeelden.

 

 

  1. Rivierhotel Bangkok, bijzonder hotelBoetiekhotel aan de rivier in Bangkok

Ons standaardhotel in Bangkok is een stadshotel met zwembad vlakbij Khao San Road. Wil je liever in een wat luxer boetiekhotel slapen, dan kunnen we een hotel aan de Chao Praya-rivier voor je boeken. De kamers hebben de modernste snufjes, het hotel heeft een lekker loungeterras en restaurant aan het water, en vanaf het dak kun je baantjes trekken met uitzicht op de skyline van Bangkok. Gaaf!

Klik hier voor de bouwsteen Easy Going Bangkok >

 

  1. Luxe tenten River KwaiLuxe safaritenten langs de River Kwai

Tijdens onze meest geboekte bouwsteen naar de River Kwai slaap op een drijvend jungleraft op de rivier. Simpel, met bamboehutten, een zwemsteiger en hangmatten. Liever wat meer comfort? Slaap dan in luxe tented camp op de oever van de rivier. De kaki gekleurde tenten lijken eenvoudig, maar ze zijn van binnen verbazingwekkend ruim. Elke tent heeft een comfortabele badkamer met een ‘gewoon’ westers toilet en (warme) douche. Het tented camp heeft zelfs een heerlijk zwembad aan de rivier en ’s avonds wordt alles sfeervol verlicht met olielampen.

Klik hier voor de bouwsteen Olielampjes langs bamboerivier >

 

  1. Speciale accommodatie ThailandThais sprookje aan het strand op Ko Tao

Op Ko Tao kun je slapen in onze standaardaccommodatie, een prima hotel dat uitkijkt over het water. Wil je wat bijzonders? Kies dan voor het comfortabele boetiekresort. Dit hotel is gebouwd in typisch Thaise stijl, gelegen tegen een berg, aan de helder blauwe zee. Het heeft een eigen privéstrand in Jansom Bay. Het resort heeft sfeervolle kamers, elk met een eigen stijl met gekleurde tegels, meubels van bamboe en prachtige zijden stoffen. Het lijkt wel een Thais sprookje. Even helemaal ontspannen? Dat kan in de heerlijke spa …

Klik hier voor de bouwsteen Nemo’s en poederzand >

 

  1. Bijzonder hotel ThailandRelaxt Robinson eiland

Eiland Ko Hai is al een plaatje op zich, met witte stranden, knalblauwe zee en palmbomen overal. Wij boeken op het eiland Ko Hai standaard een bungalow in een tropische tuin. Zit je liever eerste rang? Dan reserveren we als special stay een bungalow direct aan het strand voor je. Vanaf je eigen veranda kijk je
uit over het langgerekte, witte strand en in de verte zie je de bootjes op zee rustig dobberen. De ideale plek om even helemaal niks te doen.

Klik hier voor de bouwsteen Relaxt Robinson eiland >

 

Wil je zelf Thailand ontdekken? Kijk dan bij onze Thailand bouwstenen, die je zelf bij elkaar kunt puzzelen tot je eigen ideale reis. Natuurlijk helpen onze ervaren Thailand reisspecialisten je hier graag bij.