Menu background

Naar boven

Thailand combineren met…

blog

Geschreven op
maandag 15 september
Geschreven door
Tessa Vermij
Delen op social media

Thailand combineren met
Reizigers die hun Thailand reis willen verdiepen, kunnen hun reis door Thailand combineren met het meer ongerepte Cambodja, Laos of Vietnam. Ook wel Indochina. Leef enkele dagen als olifantenverzorger in Laos, zie het tempel-wereldwonder Angkor Wat in Cambodja of dobber op je gemak tussen de karstberg pieken in Vietnam. Je Indochina reis afsluiten kun je weer op een van de tropische palmen eilandjes in Thailand.

 

 

 

Angkor Wat Cambodja ThailandAls je Cambodja en Thailand combineert, dan zie je ongerepte plattelandsdorpjes, ervaar je de bewogen geschiedenis in de tempels van Angkor Watt en op de killing fields van Pol Pot; in Thailand zie je bruisend Bangkok, slaap je in drijvende huisjes op de River Kwai en sluit je relaxed je reis af op een palmeneilandje met wit zand.

Bouw zelf je eigen Thailand-Cambodja en Vietnam reis met onze bouwstenen.

 

Platteland ThailandIn Laos maak je kennis met een vriendelijk volk, zie je spelende kinderen langs de Mekong rivier en zie je diepe, groene jungle met wilde watervallen. Een combinatie tussen de bekendere Aziatische highlights en een ongerept, onontdekt Laos. Je Laos reis combineren met buurland Thailand is naast een praktische keuze ook een fascinerende ervaring.

Je begint je reis altijd in de bruisende stad Bangkok. Vanuit Bangkok bezoek je het indrukwekkende River Kwai gebied. Per trein reis je naar het noorden van Thailand waar je kennis maakt met de kleurrijke bergvolkeren en natuurlijk kan een rit op een olifant niet ontbreken.

 

Bouw zelf je eigen Thailand-Laos rondreis met onze bouwstenen.