Menu background

Naar boven

Kerst in Thailand

blog

Geschreven op
vrijdag 22 augustus
Geschreven door
Tessa Vermij
Delen op social media

Kerst in Thailand

Vier oud & nieuw met je voeten in het zand. Speciaal voor de kerstperiode hebben we kerstrondreizen samengesteld naar Thailand. Het weer in Thailand is goed voor een reis in deze periode. Je verruilt de winterse dagen voor warme temperaturen en ontspanning aan een tropisch strand.

Doordat veel reizigers met kerst de kou ontvluchten zijn de hotels volgeboekt en de vluchten flink prijzig. Om je toch een mooie reis aan te kunnen bieden hebben wij samen met onze lokale agent en airlines afspraken gemaakt. Zo zijn de hotels van de kerstreis altijd beschikbaar en is de vlucht goed geprijsd. We raden je aan om bijtijds te boeken, want vol is vol!

Allebei de kerstreizen beginnen actief maar aan het eind is er alle tijd om te relaxen op de witte zandstranden. We hebben tijdens deze kerstrondreizen gekozen voor sfeervolle, goed verzorgde accommodaties die we goed bij Thailand vinden passen en handig gelegen zijn. Slaap in een drijvend huisje, in Bangkok vlakbij het gezellige Khao San Road en op de eilanden in een bungalow aan het strand.

Hieronder staan een paar foto’s van de kerstreizen om alvast in warme sferen te komen. Laat je inspireren!

 

div”
data-cycle-prev=”.prev-348″
data-cycle-next=”.next-348″
data-cycle-pause-on-hover=”true”>

<img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/puck-en-benthe-op-strand.jpg" alt="Rondreis met Kerst in Thailand" title="Rondreis met Kerst in Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/fietsen-bangkok-tempel.jpg" alt="Tempel in Bankok Thailand" title="Tempel in Bankok Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/samui-strand-relaxen1.jpg" alt="samui strand relaxen Thailand" title="samui strand relaxen Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/erawanfalls.jpg" alt="erawanfalls Thailand" title="erawanfalls Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/aap-khaoyai-omgekeerd.jpg" alt="aap khaoyai Thailand" title="aap khaoyai Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/rayametparasol1.jpg" alt="Strand in Thailand" title="Strand in Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/bouwstenen-ko-tao-snorkel.jpg" alt="Snorkelen in Ko Tao Thailand" title="Snorkelen in Ko Tao Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/waterval-khao-yai.jpg" alt="waterval khao yai Thailand" title="waterval khao yai Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/treinmarkt-river-kwai.jpg" alt="treinmarkt river kwai Thailand" title="treinmarkt river kwai Thailand" data-cycle-desc="

 

” /><img src="https://www.thailandonline.nl/wp-content/uploads/sites/47/2015/02/samui-thaistijl-zwembad-300-225.jpg" alt="samui zwembad in thailand" title="samui zwembad in thailand" data-cycle-desc="

 

” />

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen.