Riksja Travel Oman

Naar boven

Hoe reis je door Oman?

Vervoer & verblijf

Woestijnlandschap in Oman
Auto huren Oman

Auto huren in Oman

Met een huurauto door Oman reizen is een fijne manier om het land te verkennen, omdat het je alle vrijheid biedt. Het kan in het begin even wennen zijn, maar als je in Nederland kunt autorijden, kun je dat ook in Oman. De hoofdwegen zijn uitstekend geasfalteerd en alles is duidelijk aangegeven.

Aanvankelijk van je reisroute, kun je kiezen uit een meerdere formaten huurauto’s. Wanneer je enkel in de lager gelegen gebieden blijft, zoals rondom de kust(steden) en de woestijn, dan zijn de kleinere formaten huurauto’s voldoende. Als je ook van plan bent om richting de bergen te gaan, dan ben je wel gebonden aan een groter formaat huurauto. Voor de groene bergen (Jebal Akhdar) kun je je eigen, grote huurauto gebruiken. Wil je ook naar de Jebel Shams (de grote kloof), dan moet je auto een 4-wheel drive zijn. Hier voor raden we dan ook een georganiseerde excursie aan.

De huurauto zit nog niet inclusief in de reissom, maar onze Oman-specialisten denken graag met je mee welk formaat huurauto past bij jouw reis.

background-pattern