Riksja Travel Oman

Naar boven

Wie zijn wij?

Oman reis specialisten Riksja Travel
Oman specialisten Riksja Travel

Reizen met Riksja

Over Riksja Travel

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Riksja Travel nou eigenlijk? Een eigenwijze reisorganisatie uit Leiden dekt de lading eigenlijk niet. Een reisbedrijf met een hart voor de wereld ook niet. Een club enthousiaste reisfanaten dan? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Klik verder en ga met ons mee op avontuur.

Hoe werkt het?

Wij hebben verschillende Oman-bouwstenen en Oman-rondreizen voor je gebouwd op basis van onze reiservaringen door Oman. Je kunt ze in je koffer doen en een vrijblijvend reisvoorstel aanvragen, of je kunt ons eerst nog bellen of mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je Oman en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees meer over onze kijk op Oman duurzaam reizen.

Oman bestemmingsexpert - Jelle

Gezien mijn persoonlijke interesse in geschiedenis en de Arabische cultuur, kwam Oman hoog op mijn bucket list terecht. Zet mij maar neer op de muren van eeuwenoude forten met uitzicht op het Hajar-gebergte en groene oases of op een dakterras met een Omani koffie met cardemom! Als je ook houdt van de combinatie met actief, dan raad ik je aan om door de ruige Wadi Bani Afw, oftewel de Snake Canyon, te klauteren en te abseilen langs watervallen. Ook leuk is dune bashing: met een 4×4 door de zandduinen scheuren.

Oman specialist
Oman specialist

Oman bestemmingsexpert - Mariska

De Arabische landen blijven mij trekken. Met mijn dochter heb ik inmiddels meerdere reizen gemaakt en nog steeds verbazen we ons hoeveel er te zien is. Ik vind het heerlijk om in alle vrijheid met een huurauto door het land te rijden. Spontaan onderweg te stoppen in een dorpje waar de ezeltjes en geiten door de straten lopen en te struinen door de souk. Soms is het net alsof de tijd hier heeft stil gestaan. Oman is voor alle leeftijden een belevenis.

Onze partners ter plaatse

In Oman werken wij met een betrouwbare partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je reis, in goede handen bent.

Onze specialisten in Oman

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.

background-pattern