Vliegticket Kroatië

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het regelen van de reis naar Kroatië en/of Slovenië, kan Riksja Kroatië ook je vliegticket regelen. De organisatie ligt dan van a tot z in handen bij Riksja Kroatië en Slovenië. We zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld de KLM Werelddealweken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, assisteren wij je direct om je landarrangement weer te laten aansluiten op je vlucht. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Kroatië en Slovenië rondreizen

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeligere tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met het werk, laat het ons weten en we zetten je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Kroatië en/of Slovenië-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

óf zelf een vliegticket Kroatië of Slovenië zoeken en boeken

Je kunt je retour vliegticket Kroatië of Slovenië ook zelf online boeken. Vliegtickets regel je gemakkelijk, snel én goed via FlyGreen. Boek je hier je vliegticket naar Kroatië of Slovenië, dan heb je de keuze om je volledige tickets CO2 te compenseren. FlyGreen kiest ervoor om ook een deel te compenseren, om jou alvast tegemoet te komen. Je bent vrij om te kiezen of je zelf het resterende deel compenseert, samen maken we de wereld mooier toch? Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Maar welke vlucht kies je nu? Dat ligt aan je wensen. Wil je het liefst rechtstreeks of ga je voor de voordeligste vlucht?

  • Vanaf Amsterdam kun je met KLM, Easyjet en Croatia Airlines vliegen naar Kroatië. Veelal vliegen ze rechtstreeks naar Zagreb en Split. Hoewel KLM bijvoorbeeld altijd met een overstap vliegt naar Dubrovnik en Ljubljana (Slovenië). Daarbij vliegt Easyjet ook nog rechtstreeks naar Pula en vliegt KLM rechtstreeks naar Zadar. In het hoogseizoen vliegen ze gemiddeld zes a zeven keer per week rechtstreeks naar bovengenoemde bestemming, maar in het laagseizoen nemen het aantal vluchten af. Transavia vliegt drie tot vier keer per week vanuit Amsterdam naar Ljubljana.
  • Vanaf Den Haag/Rotterdam vliegt Transavia ook vijf tot zes keer per week rechtstreeks naar Split en Pula, en ongeveer twee tot drie keer per week rechtstreeks naar Dubrovnik en Zadar. Daarnaast vliegt Transavia drie keer per week rechtstreeks naar Rijeka, Kroatië vanaf Eindhoven.
  • Woon je in de buurt van Charleroi, dan kun je met Ryanair twee keer per week rechtstreeks naar Pula vliegen.

Vliegtarieven Kroatië en Slovenië

Laagseizoen vanaf €90,- p.p. Economy Route Rotterdam/Den Haag – Split/Pula
Hoogseizoen vanaf €149,- p.p. Economy Wanneer bijna dagelijks, laagseizoen 3-5 keer per week
Laagseizoen vanaf €86,- p.p. Economy Route Rotterdam/Den Haag – Dubrovnik
Hoogseizoen vanaf €160,- p.p. Economy Wanneer Zaterdag, dinsdag en donderdag
Laagseizoen vanaf €98,- p.p. Economy Route Eindhoven – Rijeka
Hoogseizoen vanaf €134,- p.p. Economy Wanneer laagseizoen 2x en hoogseizoen 4x per week
Laagseizoen vanaf €90,- p.p. Economy Route Amsterdam – Ljubljana
Hoogseizoen vanaf €157,- p.p. Economy Wanneer (Dins-,) Donderdag, vrijdag en zondag
klm Laagseizoen vanaf €205,- p.p. Economy Route Amsterdam – Split
Hoogseizoen vanaf €286,- p.p. Economy Overstap geen, niet dagelijks
klm Laagseizoen vanaf €204,- p.p. Economy Route Amsterdam – Zagreb
Hoogseizoen vanaf €290,- p.p. Economy Overstap geen, dagelijks
klm Laagseizoen vanaf €295,- p.p. Economy Route Amsterdam – Dubrovnik
Hoogseizoen vanaf €320,- p.p. Economy Overstap Zagreb of Parijs, dagelijks
klm Laagseizoen vanaf €334,- p.p. Economy Route Amsterdam – Ljubljana
Hoogseizoen vanaf €360,- p.p. Economy Overstap Parijs, dagelijks
klm Laagseizoen vanaf €265,- p.p. Economy Route Brussel – Zagreb
Hoogseizoen vanaf €299,- p.p. Economy Overstap Amsterdam, dagelijks

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Kroatië vliegticket. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.