Naar boven

Wie zijn wij?

kroatie slovenie reiziger

Over Riksja Kroatië

Deze Kroatië-rondreizen worden georganiseerd door Kroatië specialist Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze Kroatië-bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze Kroatië-rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Zo voeg je zelf naar smaak excursies of andere hotels toe. Doe gelijk een aanvraag of je kunt ons eerst nog mailen bij vragen of als je specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Nyncke Ernst

Een rondreis door Kroatië en Slovenië is voor mij de ultieme combi tussen natuur, avontuur, maar ook relaxen! Maak de mooiste hikes door de groene Soca-vallei in Slovenië of rust uit op een van de relaxte eilanden langs de Kroatische kust. Struin door de middeleeuwse straatjes van Dubrovnik of peddel er op los tijdens een dag kajakken op de Mreznica rivier. Ik ben Nyncke en ik ben jouw Trip Coördinator voor jouw avontuurlijke, maar ook relaxte rondreis door Kroatië en Slovenië. Samen met onze lokale collega’s regel ik dat jouw reis van A tot Z soepel verloopt.

reis specialist
kroatie slovenie

Jessica Banning

Ik heb ervoor gekozen om bij Riksja te werken omdat reizen mijn passie is. Riksja is een ontzettend leuk reisbedrijf waarbij de beleving van de klant centraal staat. Ik ben er trots op dat ik daar een stokje aan mag bijdragen. Ik help reizigers door ze mee te nemen in een verhaal en belevenissen en door hun wensen te vertalen in hun ideale droomreis.

Mijn favoriete plek in Slovenië is de Soca Rivier. Een smaragdgroene rivier die dwars door het land stroomt en hoge met sneeuw bedekte bergen in de Julian Alps. Ik hou van bossen, natuur en van bestemmingen die verassen. Dat doet Slovenië. Het leukste wat ik heb meegemaakt tijdens mijn reis is dat we uiteten gingen in een sterrenrestaurant in Slovenië genaamd Hisa Franko. We kregen 11 gangen en de chefkok was dat jaar uitgeroepen als de beste vrouwelijke chef van heel de wereld. Ik nog nooit zo lekker gegeten als daar. Een echte aanrader dus!

Onze partners ter plaatse

In Kroatië en Slovenië werken wij met betrouwbare partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je reis, in goede handen bent.

Lokale partner Kroatië en Slovenië
riksja travel

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

riksjatravel reisgraag award
background-pattern