Bouwstenen Kroatië & Slovenië

Individuele Kroatië & Slovenië bouwstenen

✔ Boek vóór 1 augustus 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met een (huur)auto
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Bouwstenen zijn korte individuele Kroatië en Slovenië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Kroatië reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Kroatië en Slovenië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de Kroatië en Slovenië bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag verder.

Regio
1

Kroatië

Een azuurblauwe zee die je kent van ver weg bestemmingen, sfeervolle ommuurde steden, meer dan 1000 eilanden en smaragdgroene meren en watervallen. In Kroatië struin je het ene moment door een sfeervolle stad, het volgende stap je in een kajak voor een tocht op zee. Geniet van een wijnproeverij of zeil langs onbewoonde eilanden voor de kust.
Regio
2

Slovenië

Slovenië verrast! Bergen, groenblauwe meren, watervallen en druipsteengrotten, maar ook uitgestrekte wijnvelden en het sfeervolle Ljubljana. En dat alles op korte afstand van elkaar, zodat je veel kunt beleven zonder te haasten. Een echte outdoor bestemming, maar je kunt er ook genieten van goede wijnen en een smaakvolle verfijnde keuken.