Bouwstenen Slovenië

Bouw je eigen Slovenië reis

Kroatië

Combineer Kroatië met Slovenië! Fiets rond het prachtige meer van Bled, nip aan een wijntje in wijnregio Vipava en hike langs de smaragdgroene Soca rivier, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Kroatië en Slovenië-rondreizen. Neem contact met ons op: wij, Kroatië en Slovenië-kenners Lenneke en Nyncke helpen je graag op weg.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de Kroatië en Slovenië-bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met eigen (huur) auto
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring
1
2
3

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

De meren van Slovenië

Bled
Als je voor een rondreis of bouwsteen kiest waar je langs Bled komt overnacht je op ongeveer 20 minuten van Bled. Dit is omdat wij de accommodaties dicht bij het meer vaak gedateerd of erg duur vonden. Je verblijft in een houten glamping hut midden in de natuur. Bij het meer kan je wandelen, fietsen of een bootje huren. Je kan ook het eiland in het midden van het meer bezoeken. Hier staat ook een kerkje dat je tegen betaling kan betreden. Bij een bezoek aan Bled hoort het eten van de karakteristieke kremsnita. Dit is een gebak dat erg op een tompouce lijkt. Verder kan je de Vintgar-kloof bezoeken die dichtbij het meer ligt. Door houten bruggen en paden is deze kloof goed toegankelijk.

Slovenië bouwstenen, Bled
Slovenië bouwstenen, Bohinj

Bohinj
Bohinj is het diepste en grootste meer van Slovenië. Dit meer ligt in de Bohinj vallei en bevindt zich in het natuurgebied Triglav nationaal park. Je kan hier in de warme zomermaanden heerlijk kajakken, zeilen en zwemmen. Aan de oostkant van het meer vind je de Johannes de Doper kerk. Deze pittoreske kerk zal voor vele mooie foto’s zorgen! Naast de activiteiten dicht bij het meer kan je ook net ietsje verder weg gaan. Bij de berg Vogel is een uitzichtpunt waar je de hele vallei kan bewonderen. Om bij het uitzichtpunt te komen kan je vanuit Ukanc de kabelbaan nemen. Je bent in 6 minuten boven bij het prachtige uitzicht.

Bekijk ook onze Kroatië-bouwstenen