Ga naar inhoud

Riksja Travel
Kroatië, Slovenië & Montenegro

Bouwstenen Montenegro

Bouw je eigen Montenegro reis

Combineer Kroatië met Montenego of reis alleen naar Montenegro! Vaar door de baai van Kotor, wandel langs de oevers van kraakheldere gletsjermeren en ontspan aan zee, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Kroatië en Slovenië-rondreizen. Of neem contact met ons op: wij, Kroatië en Slovenië-kenners Jelle en Judith helpen je graag op weg.

✔ Boek vóór 1 augustus 2024 een reis bij ons en krijg het Flex Voorwaardenpakket t.w.v. 250 euro cadeau.

  De Baai van Kotor doet denken aan de Noorse fjorden. De betoverende blauwe baaien zijn omringd door barokke (vesting)stadjes met klokkentorens, smalle pittoreske straatjes om in te verdwalen en tal van voormalig paleizen. De cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen. En dan slaap je ook nog eens in een karakteristiek hotel aan de waterkant met het strand binnen handbereik.

  Verscholen tussen de heuvels bij het grootste meer van de Balkan liggen sfeervolle slaapplekken verscholen tussen de wijnranken. Overdag vaar je tussen waterlelies op zoek naar honderden soorten vogels, waaronder pelikanen. Slenter daarnaast door het sfeervolle plaatsje Virpazar en sluit de dag af aan het zwembad met een goed glas wijn. Voor ons dé plek om te genieten van het goede Montenegrijnse leven.

  Ontspannen in zee Krk | Riksja Travel Kroatië

  De beste stranden van Montenegro liggen in het zuiden. Tussen de groene heuvels aan de kust liggen verschillende baaien verscholen.  Trek je wandelschoenen uit en doe je waterschoenen aan voor een duik in de azuurblauwe zee bij het plaatsje Petrovac, een kleinschalig alternatief voor de populaire badplaats Budva. Hier hoeft je even helemaal niets en kun je bijkomen van alle belevenissen van je reis.

  IJskoude gletsjer meren en stokoude pijnbomen met daartussen de smaragdgroene Tara rivier, daar slaap jij de komende nachten vlakbij. Wandel rondom het zwarte meer of hike de berg op voor een uitzicht waar je u tegen zegt. Of ga er raften, ziplinen of mountainbiken. Je slaapt in een romantische cottage met eigen veranda en uitzicht op de bergen.

  Costa Rica ‘eat your heart out’ en maak kennis met Biogradska Gora National Park. Een regenwoud dichterbij huis? Zoek niet verder. Wat een plaatje is het meer Biogradsko Jezero omringd met bergen en bossen. Een plek om heerlijk in de schaduw te wandelen, te picknicken en te zwemmen in het meer. Slaap in een eco camp midden in de natuur en leer het ongerepte stukje Montenegro kennen.

Bekijk ook onze Kroatië en Slovenië bouwstenen

world