Menu background

Naar boven

Mumbai – Gateway of India

bouwsteen

 • Reisschema:
  Mumbai
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 306,- p.p. bij 2 personen
Welkom in Mumbai: grote stad van tegenstellingen. Arm en rijk, oud en nieuw en mooi en lelijk staan lijnrecht tegenover elkaar. Historie vind je er in de prachtige koloniale gebouwen in het zuiden van Mumbai, vlakbij je hotel. Hier kom je tijdens de stadstour die we voor je regelen zeker langs. Wil je meer kanten van deze stad zien? Kies dan voor de optionele extra excursies, zoals een street food tour of een slum tour naar de grootste krottenwijk van de stad. Of je Mumbai nu aan het begin of aan het einde van je reis bezoekt: het is een levendige stad waar je je zeker niet gaat vervelen.
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Mumbai

Bij aankomst in Mumbai word je door onze chauffeur opgehaald en naar het hotel in het zuiden van de stad gebracht. Grote steden in India kunnen vrij hectisch zijn, dus fijn te weten dat je transfer bij aankomst is geregeld. Je hotel ligt in het stadsdeel Colaba, op loopafstand van de beroemde Gateway of India en de kleurrijke Colaba markt, winkeltjes en restaurants.

In de avond is het goed toeven bij Chowpatty beach. Hier treffen veel inwoners van Mumbai elkaar rond zonsondergang voor een wandeling langs het water. Ook na zonsondergang is er genoeg te doen in de stad, voor wie nog energie over heeft.

Decorative torn edge

Dag 2 – Stadstour in Mumbai

Vandaag ga je met onze chauffeur en gids op pad tijdens de halve dag stadstour door Mumbai. Je wordt opgehaald bij je hotel en de gids zal je met trots vertellen over ‘zijn stad’.

Je gaat natuurlijk langs Mumbai’s belangrijkste trekpleister, de Gateway of India, gelegen naast het prestigieuze Taj Mahal hotel. Je komt langs de mooiste koloniale gebouwen uit de Engelse tijd, en het charmante oude treinstation. Rust even uit in de Hanging Gardens bij Malabar Hill, vanwaar je een prachtig uitzicht over de baai hebt.

De middag is ter vrije besteding. Tip: maak een boottochtje naar Elephanta island, waar je mooie grottempels kunt zien.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek uit Mumbai

Tijd om afscheid te nemen van Mumbai. Vlieg je pas na middernacht naar huis, dan heb je nog de hele dag de tijd om meer van de stad te zien of de laatste souvenirs te kopen. Of plan een extra excursie in, zoals de Street food tour of de Dharavi slum tour. Meer informatie daarover lees je hieronder.

Ga je verder door India reizen, dan kun je bijvoorbeeld naar het noorden reizen en doorgaan naar de bouwsteen Easy going Jaipur. Of begin je rondreis door het zuiden met de Easy going Bangalore. Relaxen aan het strand kan met de bouwsteen Exotische stranden van Goa.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Mumbai – Gateway of India

Deze bouwsteen is goed te combineren met

india jaipur vakantie
bouwsteen

Easy Going in Jaipur

 • Delhi - Jaipur
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 325,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Bangalore verblijf kinderen zwaaien
bouwsteen

Easy Going Bangalore

 • Bangalore
 • 2 dagen / 1 nacht
 • € 84,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Strand Goa
bouwsteen

Exotische stranden van Goa

 • strand Goa
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 318,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge