Naar boven

Bouwstenen India

Individuele India bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele India reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen India reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele India rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren India specialisten Vincent en Omar helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Noord India

Noord-India: Rajasthan, de Taj Mahal en Varanasi In het noorden kun je tijdens je India reis zo veel doen dat je er gemakkelijk meerdere vakanties kunt doorbrengen zonder twee keer hetzelfde te zien. Dit is de ideale regio om te slapen in een Maharadjapaleis, de nostalgie van de machtige Rajputkastelen te proeven, mensen in bont gekleurde gewaden door de woestijn te zien schrijden of een Puja te zien doen in de Ganges. Ook zie je in Noord-India ware wereldwonderen zoals de Taj Mahal en Fatehpur Sikri.
Decorative torn edge
Regio
2

Zuid India

Zuid-India: Kerala, Goa en Malediven Het zuiden van India is weer heel anders dan de droge woestijnen van de provincie Rajasthan. Hier vind je palmenstranden, rijstvelden en exotische waterwegen. Een andere kant van India met veel natuur, maar de fascinerende cultuur is nooit ver weg. Zo zijn in het zuiden de meest kleurrijke tempels, wonderlijke monumenten en de ontspannen backwaters van Kerala. Wil je je rondreis afsluiten op het strand, dan kan dat ook. In Kovalam, Goa of op de Malediven kun je aan het einde van je India reis genieten van een mooi strand.
Decorative torn edge
Regio
3

Himalaya

Himalaya in Noord-India: Ladakh en Sikkim Bij India denk je vaak eerst aan heilige koeien, forten en felgekleurde doeken, maar het is ook een wereld van Tibetaanse kloosters, gebedsvlaggen en besneeuwde bergtoppen. In het Himalayagebergte van Ladakh en Sikkim bepalen monniken het straatbeeld en ben je omringd door hoge pieken. Ga af op de lage tonen die uit de traditionele hoorns geblazen worden en leer meer over de schrijfkunst van de monniken tijdens een Tibetaanse kloostertocht.
Decorative torn edge
background-pattern