Naar boven

Easy Going Bangalore

bouwsteen

 • Reisschema:
  Bangalore
 • Reisduur:
  2 dagen / 1 nacht
 • Reissom:
  Vanaf € 95,- p.p. bij 2 personen
Je begint je Zuid-India rondreis meestal met een vlucht naar de stad Bangalore. Een grote en drukke stad, waar wij rustige plekjes hebben gevonden voor een ontspannen begin van de reis. Je overnacht in een sfeervol guesthouse met ruime kamers en een rustige tuin. Of kies voor onze special stay accommodatie: een koloniale villa met zwembad.
Bangalore verblijf kinderen zwaaien
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Bangalore

Wanneer je landt op de luchthaven van Bangalore, staat je privéchauffeur al op je te wachten met een bordje met je naam in zijn hand. Fijn dat bij aankomst op een hectische luchthaven in India de transfer alvast geregeld is. Je wordt van het vliegveld naar je hotel gebracht. Het is ongeveer een uur rijden.

Je slaapt de komende nacht in een knusse guesthouse in een zijstraatje in het centrum van Bangalore. Het Indonesisch/Franse stel dat het guesthouse runt, heeft persoonlijke service en sfeer hoog in het vaandel staan. Ze zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt in het levendige Bangalore. Je slaapt in een ruime kamer met airconditioning en een schone badkamer. De accommodatie is in Portugese stijl ingericht en heeft een groene tuin, waar je heerlijk tot rust komt.

Decorative torn edge

Dag 2 – Bangalore, einde bouwsteen

Vandaag eindigt de bouwsteen na het ontbijt in de gezellig ontbijtzaal van het guesthouse. Na dit startpakket kun je beginnen aan de rest van je reis door Zuid-India. Liever nog een nacht blijven? Dat kan natuurlijk ook.

Je auto met chauffeur staat klaar voor het vervolg van je reis, met de bouwsteen Silk Tour to Kerala. Je begint met de paleizenstad Mysore, die bekend staat om handgeweven zijde, wierook en sandelhout. Langs frisgroene theeheuvels, koloniale steden en natuurparken met wilde olifanten reis je naar de tropische deelstaat Kerala.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Easy Going Bangalore

Deze bouwsteen is goed te combineren met

markt kerala india
bouwsteen

Silk tour to Kerala

 • Mysore – Wayanad – Coonoor - Cochin
 • 5 dagen / 4 nachten
 • Vanaf € 515,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern