Naar boven

Over Riksja Griekenland

Contact hero Griekenland
Zakynthos | Riksja Griekenland

Over Riksja Griekenland

Griekenland specialisten
Op ons kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Wij bieden verschillende Griekenland rondreizen aan, waarbij je zelf naar smaak excursies of andere hotels kunt toevoegen. Je kunt ze direct online boeken, of je kunt ons eerst nog mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Less hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Griekenland-fanaat Mariska

Griekenland is voor mij…
Reizen en toch vakantie. Wat ik fijn vind aan Griekenland is dat de afstanden relatief kort zijn. Toch zie je veel verschillende landschappen, de bergen, de zee en een goede mix van cultuur en ontspanning, zoals bij deze fly drive Griekenland. Doordat we overal een paar dagen waren, hebben we overal echt meer vakantiegevoel gehad. En… de wateren zijn zo helderblauw dat het voelde alsof we aan de andere kant van de wereld waren. De mensen zijn heel gastvrij en vriendelijk. Ook is eten voor mij een belangrijk onderdeel van vakantie en de Griekse keuken vind ik heerlijk! Dakos is mijn favoriet: toast met tomaat en feta kaas. Griekenland is voor alle leeftijden leuk!

eilanden Griekenland | Riksja Griekenland
Meteora Griekenland zonsondergang

Griekenland-fanaat Fronie

Griekenland is voor mij…
Een avontuur dichtbij. Ik vind Griekenland zo verrassend omdat je zowel bergen als witte stranden tegenkomt. De mensen zijn heel gastvrij en herkennen je ook snel als je nog een keer naar die heerlijke taverna gaat. Op onze reis door Griekenland hebben we de perfecte combinatie van avontuur en relaxen beleefd. Raften in de kloof bij Dimitsana was een van de hoogtepunten. Mijn favoriete Griekse gerecht is toch wel de Griekse salade, maar bestel bij iedere maaltijd vooral de Tzatziki.

Onze partners ter plaatse

In Griekenland werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Griekenland-reis, in goede handen bent.

s cape Lokale partner
Riksja travel logo

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Family en Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

background-pattern