Riksja Griekenland

Naar boven

Bouwstenen Griekenland

Bouw je eigen reis door Griekenland

Bouwstenen zijn korte individuele Griekenland reizen. Verspreid door het land, van een aantal dagen. Wanneer je ze combineert met elkaar stel je je eigen Griekenland reis samen. Een individuele rondreis, helemaal afgestemd op jouw wensen. Of je nu de tempelruïnes in Athene wil verkennen, de zon in de zee wil zien zakken op Santorini of wil overnachten in een safaritent onder de olijfbomen, met onze bouwstenen kan het allemaal. Jij kiest de regio’s en wij bouwen een mooie reis voor je. Ook kun je kiezen uit één van onze individuele Griekenland rondreizen; dit zijn combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen.
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Vaste land

Athene, Meteora en Delphi: de cultuur ligt hier voor het oprapen. Tempels uit de tijd van Zeus, eeuwenoude kloosters én een orakel wat de toekomst voorspelde. Groene pijnbomen domineren het landschap, met (kiezel)stranden om aan af te koelen.
Decorative torn edge
Regio
2

Peloponnesos

Het grootste schiereiland van Griekenland en wat ons betreft dé verrassing van Griekenland. Ruige bergen, goudgele zandstranden, pittoreske dorpen én bomvol cultuur. Ga raften in een bergrivier, proef ouzo in Nafplio en verken met een huurboot de laguna bij Gialova.
Decorative torn edge
Regio
3

Ionische eilanden

Pastelgekleurde huizen met oranje daken, vissersboten die dobberen op een kraakheldere zee en een groen binnenland. Griekenland, maar dan net even anders. Witte (kiezel)stranden zijn een lust voor het oog en de korte ferry-overtochten zijn al een avontuur op zich.
Decorative torn edge
Regio
4

Cycladen

Zeg je Cycladen, dan zeg je Santorini. De witte huizen met blauwe daken, de zonsondergang die je vanaf Oia mee moet maken en de zwarte stranden. Maar wat dacht je van het onbekende kleinschalige Amorgos, off the beaten track? Of de lange zandstranden van Naxos? Ga eilandhoppen en combineer deze (en meer) eilanden met elkaar voor het ultieme Griekenland-gevoel.
Decorative torn edge
Regio
5

Kreta

Het grootste eiland van Griekenland en het meest zuidelijke. En waar Kreta bekend staat als strandbestemming biedt het veel meer: wandel door de imposante Imbros-of Samaria-kloof en bezoek kleine vissersdorpjes zoals Mochlos. Huur een auto en verken het eiland op eigen tempo. Onderweg genoeg tavernes om van verse inktvis te genieten.
Decorative torn edge
Alle regio's
6

Filter door alle regio's

Op deze pagina vind je een overzicht van alle bouwstenen in Griekenland. Door middel van de filters bovenaan de pagina kun je zoeken op type activiteit en overnachting. Combineer de bouwstenen met elkaar en stel je eigen rondreis samen.
Decorative torn edge
background-pattern