Naar boven

Overnachten in Griekenland

Vervoer & verblijf

rondreis Ionische Eilanden | Riksja Griekenland

Waar slaap je in Griekenland?

Tijdens jouw rondreis door Griekenland verzorgen wij de overnachtingen. Weg van de grote massa zijn we op zoek gegaan naar unieke en kleinschalige slaapplekken. Zo slaap je met ons op bijzondere plekken, zoals een sfeervol klifhotel, knus klooster of bed&breakfast aan het strand.

Wij hebben voor elke overnachting een plek uitgekozen die past bij de sfeer van de omgeving en van het land. Plekken die iets toevoegen aan je reis. Hierbij letten we vooral op de juiste combinatie van sfeer, ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Schone, sfeervolle en verzorgde accommodaties op een goede locatie. Ze variëren van een goed en gezellig hotelletje tot een eenvoudige privé bungalow aan het strand of een sfeervol hotel in Griekse stijl.

Kreta Griekenland

Riksja's Choice

Geniet van de Griekse gastvrijheid tijdens een verblijf in karakteristieke accommodaties die de lokale sfeer weerspiegelen. Van idyllische pensions, leuke guesthouses tot hotels. Je hebt je eigen kamer en eigen badkamer met voldoende comfort.

Bijzondere Hotels

Bij een paar bouwstenen en rondreizen hebben we bijzondere slaapplekken gevonden. Deze accommodaties kiezen wij vaak voor de ligging en de beleving. zo slaap je bijvoorbeeld in een hotel met uitzicht op de bergen met de bouwsteen Magisch Meteora, of verblijf kleinschalig met uitzicht op zee met de bouwsteen Wandelen door de Imbros kloof.

In stijl optie

Onze ‘In stijl’ hotels zijn een optie bij een aantal bouwstenen. De hotels hierin bieden net wat extra comfort. Dit is een lekkere tussenstop om even uit te rusten tijdens een intensieve reis, of om je reis uitgerust te beginnen of eindigen.

Smart hotels

Onze ‘Smart hotels’ zijn de iets eenvoudigere slaapplekken. Vaak staat de locatie hierbij centraal. De slaapplekken zijn eenvoudig maar met voldoende comfort.

Glamping in griekenland

Ook in Griekenland kun je nog iets meer de natuur intrekken met de optie van een glamping. Genoeg comfort maar toch wakker worden met wat natuurgeluiden.

background-pattern