Riksja Travel Colombia

Naar boven

San Gil

Adrenaline shots in San Gil

bouwsteen

 • Reisschema :
  San Gil
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom :
  € 110,- per persoon bij 2 personen
 • Activiteit:
  Raften
✓ Verblijf in dé avonturenhoofdstad van Colombia

✓ Rafting is inclusief

✓ Mogelijke excursies naar onder andere Biracha
San Gil Barichara
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in avonturenstad

Vandaag reis je in de ochtend in ongeveer vier uur van Villa de Leyva naar San Gil. Je zal misschien niet meteen doorhebben dat er echt wat te beleven valt, want het dorpje zelf is niet heel levendig. Ben je op zoek naar een adrenalinekick en houd je van avontuur dan kan je hier heel goed terecht voor ziplinen, raften, mountainbiken of zelfs parapenten. De komende twee nachten breng je door in een klein, door een familie gerund hotel in de buurt van het centrale plein. De gastheren zullen je warm ontvangen en helpen je met het plannen van een gepaste excursie voor de volgende dag.

Decorative torn edge

Dag 2 – Raften bij San Gil

Begin je dag met een kopje Colombiaanse koffie op een van de terrassen in de buurt om even rustig op te starten. Vandaag ga je het avontuurlijke San Gil verkennen. Deze avonturenhoofdstad is omgeven door enorme bergen, brullende watervallen, talrijke grotten en rivieren met sterke stromingen. Dit laatste is de reden waarom vooral raften hier een populaire activiteit is. De Fonce rivier is een van de meest bezochte rivieren in Colombia en vooral populair onder avontuurlijke reizigers. De stroomversnellingen hier zijn een hele uitdaging. Tijdens de 11 kilometer lange tour kom je iets dichter bij de natuur van Colombia en heb je een wilde ervaring met behoorlijk wat verkoeling. Liever iets anders avontuurlijks beleven, bekijk dan de mogelijkheden onderaan de pagina. Ben je geen fan van deze opties, dan raden we je aan om een dagtrip te maken naar Barichara: één van de mooiste dorpjes van Colombia met de wit gekalkte huisjes en smalle straatjes. Geniet hier van de typisch nationale gerechten of struin op je gemak door de sfeervolle straten! Om het half uur vertrekken er bussen naar dit koloniale plaatsje. Het busstation bevindt zich op korte afstand van het hotel. Kom je er niet helemaal uit, vraag dan vooral hulp bij locals of het hotel.

Decorative torn edge

Dag 3 – Verder reizen vanuit San Gil

Naarmate de derde dag vervolg je jouw reis. Afhankelijk van jouw volgende bestemming, zorgen wij voor de transfers – per bus, binnenlandse vlucht of met een privéchauffeur. Wil je nog meer beleven rondom San Gil, dan kun je ook jouw verblijf hier verlengen. Laat het ons weten, zodat wij dit voor je kunnen regelen.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Adrenaline shots in San Gil

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

San Gil zipline
Variant
1

Avontuurlijke jungle-ervaring

 • Reissom:
  € 42,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  Groepsexcursie met Engelssprekende gids

Deze ongeveer drie uur durende excursie is voor avonturiers! Samen met een Engelstalige gids maak je eerst een ontspannen wandeling om je moed te testen. Met de zipline gaat je steil naar beneden naar het uitzichtpunt Salto de Mico. Vanaf daar abseilen we langs een 30 meter hoge waterval. Vervolgens bewandel je een 200 m lang hindernispad, waar je van grote rotsen springt en enorme bruggen beklimt om een wiebelige hangbrug onder ogen te komen. Je adrenaline stijgt als je een steile trap beklimt en de Tibetaanse brug oversteekt. Tussen de Colombiaanse bomen baan je je een weg naar een andere zipline die het laatste stuk van je jungle-avontuur zal bedekken.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Tayrona uitzicht
bouwsteen

Tayrona’s jungle hike naar zee

 • Tayrona National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 185,- per persoon bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Medellin graffiti met reiziger
bouwsteen

Rauw Medellín

 • Medellín
 • 3 dagen / 2 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern