Riksja Travel Colombia

Naar boven

Tayrona National Park

Tayrona’s jungle hike naar zee

bouwsteen

 • Reisschema:
  Tayrona National Park
 • Reisduur :
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 185,- per persoon bij 2 personen
✓ Verblijf in een fijne ecolodge midden in de natuur

✓ Wandeling door Tayrona National Park

✓ Zwemmen in Caribische baaien in Tayrona
Tayrona uitzicht
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst bij Tayrona National Park

Vandaag reis je door naar je slaapplek in de omgeving van Tayrona National Park. Het is een heerlijk oord waar je volledig tot rust kunt komen na een dag vol wandelavonturen in het park.  Vanuit je hangmat hoor je ruisende palmen en het vrolijke getjilp van exotische vogels. Uit je douche stroomt koud water, wat heel gebruikelijk is in deze regio omdat het klimaat hier heel aangenaam is. Er is een zwembad en restaurant aanwezig. Neem van te voren wel genoeg cash mee, want je kunt in de buurt van het hotel en in het park nergens pinnen. Bij de hoofdingang is het wel mogelijk om met je creditcard de entree betalen, maar pin dus genoeg geld in Santa Marta voordat je naar het hotel vertrekt .

Decorative torn edge

Overnachten in een special stay hotel – optioneel

Je verblijf nog iets upgraden met op loopafstand een privé strand, kies dan voor ons special stay verblijf. Deze lodge ligt ook midden in de natuur is net wat breder opgezet. Om er echt van te genieten raden we je wel aan om je verblijf dan met een nacht te verlengen, zodat je er tenminste één volledige dag hebt om ervan te genieten. In de omgeving liggen verschillende mooie wandelroutes. Je bungalow ligt tussen de takken van de jungle en kijkt uit op de blauwe zee. Meer informatie staat onderaan deze pagina.

Decorative torn edge

Dag 2 – Op ontdekking door Tayrona National Park

Deze ochtend maak je je klaar voor een uitstapje naar het Tayrona National Park, een van de hoogtepunten van Colombia en ook een populaire bestemming voor de lokale bevolking. Je bent dus niet de enige! In Tayrona National Park grenst het tropische regenwoud direct aan het strand met blauw water. Het water is helder, het zand zacht aan je voeten en de palmbomen zijn meters hoog, waardoor je je even een echte Robinson Crusoe voelt. Neem wel je paspoort mee, want deze checken ze bij de ingang van het park. Een leesbare kopie wordt ook geaccepteerd. Vraag je hotel om een taxi te regelen naar de ingang van het park. Je tas hoef je ’s ochtends niet vol te stoppen met eten, want dit kan je gelukkig ook halen in het park bij verschillende tentjes.

Het is handig om (tegen betaling) je met een busje van de ingang naar het startpunt van de wandeling te laten brengen voor iets meer gemak. Wij raden je aan om te beginnen bij de ingang van El Zaino. Deze volgt het hoofdpad en de paden zijn goed onderhouden. Vanaf hier wandel je in ongeveer een uur naar de baai Arrecifes. Hier is het verboden om te zwemmen, maar je kan hier wel een kleine pauze houden. Na een kleine pauze loop je in twee keer een half uur door naar La Piscina en Cabo San Juan. In deze twee baaien is het volkomen veilig om wel een frisse duik te nemen.

Decorative torn edge

Dag 3 – Afscheid van Tayrona National Park

Geniet deze ochtend nog even van je laatste ontbijt bij dit intieme hotel voordat je de reis vervolgt naar bijvoorbeeld het vogelparadijs Minca met de bouwsteen Manana manana in Minca. Wij zorgen dat de transfers voor je klaar staan. Of reis verder naar Cartagena.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Tayrona’s jungle hike naar zee

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Tayrona hotelkamer
Tayrona hangmat bij hotel
Tayrona uitzicht vanaf het comforthotel
Tayrona comfort hotel
Tayrona zwembad
Tayrona strand bij hotel
Variant
1

Jungle ontmoet zee – Tayrona National Park - Special Stay

 • Reissom:
  € 425,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  Overnachting in de omgeving van Tayrona National Park

Liever iets dichter bij zee verblijven? Kies dan deze variant van de bouwsteen. We vonden een natuurlijk lodge heel dicht bij het strand én de jungle. De kamers kijken uit op de jungle en hebben een eigen badkamer en een eigen klein balkon met een hangmat. Je kunt heerlijk afkoelen bij het zwembad en genieten van wat wilde vogels die zich hier ook thuis maken.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Cartagena bus
bouwsteen

Swingend Cartagena

 • Cartagena
 • 4 dagen / 3 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Ciudad Perdida trekking
bouwsteen

Trekking naar Ciudad Perdida

 • Ciudad Perdida
 • 4 dagen / 3 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Mañana, mañana in Minca

 • Minca
 • 3 dagen / 2 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Colombia Palomino reiziger
bouwsteen

Laidback Palomino

 • Palomino
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 145,- per persoon bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern