Riksja Travel Colombia

Naar boven

Overnachten in Colombia

Vervoer en verblijf

Bogota straat

Waar slaap je in Peru? 

Bij Riksja Colombia slaap je veelal in karakteristieke, knusse slaapplekken die passen bij Colombia. Naast kleinschalige hotels zijn er op bepaalde locaties ook bijzondere slaapplekken. Zo slaap je bij een trekking heel avontuurlijk in een hangmat. Heb je zin in een beetje meer luxe? Kijk bij de bouwstenen waar je een upgrade optie hebt.

Omdat we het belangrijk vinden dat je niet in onpersoonlijke en grote hotels slaapt, regelen we kleinschalige hotels voor je. Dit doen we om twee redenen: om jou een nét wat sfeervoller verblijf te gunnen, maar ook om de locals meer support te geven. Wij hebben kritisch gekeken naar de verschillende accommodaties en een selectie gemaakt met hotels die wij écht leuk vinden. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar hoe sfeervol het is, ook de ligging heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Aarzel niet om bij vragen, contact met ons op te nemen.

Cartagena zwembad

Riksja's Choice

Dit zijn schone, sfeervolle en goed verzorgde accommodaties op een goede locatie. Ze variëren van een Stadshotel in Bogota, tot een Ecologische lodge of een kleinschalig hotel in San Gil welke gerund word door een lokale familie.

hotel kamer colombia

hotel colombia

Bijzondere hotels

Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, soms zijn deze dan ook iets duurder, maar dan slaap je ook wel bijzonder. Dit heeft niet altijd zozeer met luxe te maken, maar ook om de speciale beleving. Bijvoorbeeld tijdens onze bouwsteen ‘Van walvis tot regenwoud‘ waar je overnacht in een ecologische lodge aan zee.

slapen in een hangmat in colombia

ecolodge colombia

In stijl optie

In deze categorie vallen hotels die net wat meer comfort bieden, die optie bieden we graag. Zo kun je de reis op verschillende plekken net even anders aankleden, waardoor je een extra beleving toevoegt aan de reis. Kies hier bijvoorbeeld voor tijdens een speciale gelegenheid op de reis, als start van je reis of sluit juist de reis af in een van deze bijzondere opties. De comfort optie onder de bouwsteen Koloniale charme in Villa de Leyva valt in deze categorie.

hotelkamer met uitzicht Colombia

background-pattern