Riksja Travel Colombia

Naar boven

Hoe reis je door Colombia?

Vervoer & verblijf

Vervoer in Colombia

Publieke bussen

Tijdens onze Colombia-rondreizen verplaats je je voornamelijk met publieke bussen. De bussen in Colombia zijn erg comfortabel met stoelen die naar achteren kunnen en airconditioning is gewoon aanwezig. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat er zo nu en dan niet veel beenruimte is. De Colombianen zijn over het algemeen kleine mensen en daarom heb je soms ook minder beenruimte dan dat je gewend bent.

Privétransfers

Ook regelen we waar nodig privétransfers tijdens je reisroute in Colombia. Deze zetten we vaak in om je te brengen naar het busstation, om je op te halen van en je te brengen naar het vliegveld of tijdens een excursie. Je hebt dan je eigen chauffeur en de auto’s zijn groot genoeg om ook je bagage mee te nemen. Met hoe meer mensen je reist, des te groter de auto is die we voor je regelen.

Binnenlandse vluchten

Om verre afstanden te overbruggen, regelen we zo nu en dan ook een binnenlandse vlucht voor je. Dit is voornamelijk inbegrepen bij de optionele pakketten, bijvoorbeeld als je naar het Amazonegebied wilt. Er zijn verschillende maatschappijen die binnenlandse vluchten verzorgen, maar wij boeken enkel vluchten via Avianca. Wij hebben positieve ervaringen met deze maatschappij en bovendien bieden zij elke dag vluchten aan.

Bij onze rondreizen hebben wij bij elk pakket vermeld hoe je reist, ook bij de optionele excursies.

background-pattern