Naar boven

Delhi op de fiets

bouwsteen

 • Reisschema:
  Delhi
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 158,- p.p. bij 2 personen
Een leuke manier om de stad te leren kennen is op de fiets! Daarom hebben wij een een bouwsteen met twee nachten Delhi en een leuke fietstocht met gids voor je uitgestippeld. Je rijdt door kleine straatjes vol fietsen, karren en heilige koeien en komt langs verschillende bezienswaardigheden van de stad. De tour start al vroeg, daarom hebben wij een ontbijt voor je geregeld in een restaurant onderweg.
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Delhi

De meeste van onze reizigers zullen deze bouwsteen aan het einde van de reis plannen, wanneer je al wat gewend bent aan de drukte van India. Je komt aan op het treinstation, de luchthaven of met de transfer vanuit een andere stad in India. Wellicht heb je op deze dag van aankomst in Delhi nog tijd om alvast iets van de stad te zien.

Je logeert twee nachten in een comfortabel hotel in het centrum van Delhi. Het hotel is een prima uitvalsbasis om zowel oud- als nieuw-Delhi te bezoeken.

Decorative torn edge

Dag 2 – Fietstour Delhi

Een van de leukste manieren om Delhi te leren kennen is op de fiets! Je staat vroeg op voor deze fietstocht van zo’n 3,5 uur. Dan ben je de grote hitte en de grootste drukte op de weg nog voor. Ontbijten hoeft niet, want dat doe je onderweg in een restaurant en is inclusief.

Delhi is een stad waar oud en nieuw met elkaar verweven zijn. De gidsen nemen je (in een groepje) mee door oude, smalle straatjes met kluwens van electrische kabels en fietsen, karren en wandelaars, terwijl de geuren van thee en Indiase ontbijtcurry je tegemoet komen. Je komt langs highlights als het rode fort, Jama Masjid moskee, de spice market en Civil Lines: de vroegere Britse regio, als scherp contrast naast hectisch oud Delhi. Hier stop je even onderweg om een typisch Indiaas kopje chai te drinken.

Decorative torn edge

Dag 3 – Einde bouwsteen

Is dit het einde van je reis, dan heb je waarschijnlijk nog de hele dag in Delhi te besteden omdat de meeste vluchten pas na middernacht vertrekken. Je kunt op eigen houtje een aantal bezienswaardigheden bekijken. Wil je liever een georganiseerde privétour door oud- of nieuw-Delhi? Dan kunnen we op jouw verzoek een halve of hele dag stadstour voor je inplannen.

Als je deze bouwsteen aan het begin van je reis hebt gepland, begint vandaag in de ochtend je verdere rondreis en vertrek je naar je volgende Indiase bestemming. De chauffeur zal je komen ophalen bij het hotel.

Een logisch vervolg van de reis is Easy going in Jaipur, wat op zijn beurt weer een kruispunt is voor andere delen van India. Of ga naar het platteland van Rajasthan met de bouwsteen Haveli’s en kameelkarren.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Delhi op de fiets

Deze bouwsteen is goed te combineren met

india jaipur vakantie
bouwsteen

Easy Going in Jaipur

 • Delhi - Jaipur
 • 4 dagen / 3 nachten
 • € 325,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
india platteland mandawa
bouwsteen

Haveli’s en kameelkarren

 • Jaipur - Mandawa
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 259,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern