Naar boven

Spierwitte stranden van Cayo Largo

bouwsteen

 • Reisschema:
  Cayo Largo
 • Activiteit:
  relaxen aan het strand
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • Reissom:
  vanaf € 698,- p.p. bij 2 personen
✔ Uitgerekte, hagelwitte zandstranden en kristalhelder water

✔ Koraalriffen voor de kust

✔ All inclusive verblijf op één van de mooiste stranden van Cuba

Decorative torn edge

Dag 1 – Havana – Cayo Largo

Vandaag vroeg op voor de transfer naar de luchthaven en de binnenlandse vlucht naar het eilandje Cayo Largo. Het uitzicht alleen al, terwijl je vliegt over de Caribische zee, is adembenemend. Bij aankomst op het vliegveld, meer een airstrip, gaat de vliegtuigdeur open en waait de warmte en het eiland-vakantie gevoel je tegemoet. Per busje hobbel je over de eenvoudige wegen meteen naar je resort. Deze liggen allemaal rustig, verspreid op een rij langs de kuststrook en zijn gebouwd in laagbouw. Even opfrissen en dan kan de bountyreclame beginnen: een knalblauwe zee, super stranden en strategisch geplaatste palmbomen….

Decorative torn edge

Dag 2 & 3 – Cayo Largo, verblijf

Je verblijft in een heerlijk 4 sterren hotel. De kamers zijn met balkon of terras, airconditioning televisie met satellietverbinding, telefoon en (huur)kluisje. Hotel Sol Cayo Largo beschikt over een zwembad en heerlijk zonneterras. Er is een watersportcentrum en een animatieteam team wat overdag en ’s avonds voor (sportief) entertainment zorgt. Verblijf is op de all-inclusive formule. Dit betekent dat alle maaltijden en lokale drankjes tijdens je verblijf zijn inbegrepen. In veel landen vaak wat massaal, hier wel zo handig, alternatieven zijn er niet en zo kun je je helemaal concentreren op het tot rust komen!

Decorative torn edge

Dag 4 – Cayo Largo – Havana

Onder voorbehoud van de vluchttijden heb je vandaag nog een hele dag op Cayo Largo. In de meeste gevallen gaan de vluchten pas aan het einde van de middag en word je per transfer naar de luchthaven gebracht, waarvandaan je terugvliegt naar Havana.

Wil je graag duiken op Cayo Largo; houd er dan rekening mee dat je 24 uur voor je vlucht vertrekt al niet meer mag duiken. Check dit met je divemaster of in de dive manual. Het rif voor Cayo Largo is prachtig en leent zich uitstekend voor snorkelen in ondiep water en duiken op grotere diepte – vanaf 15 meter. Voor een losse duik betaal je circa €35, maar hoe meer duiken je vooraf reserveert, hoe goedkoper de gemiddelde prijs per duik wordt. Toen wij hier doken zagen we in 15 minuten tijd zeven eagle rays voorbij zweven op slechts een paar meter afstand, daarna zagen we een grote zeeschildpad, verpleegsterhaaien en talloze kleurrijke vissen in allerlei maten. Het personeel is professioneel en spreekt Engels.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Spierwitte stranden van Cayo Largo

Deze bouwsteen is goed te combineren met

cuba havana oldtimer
bouwsteen

Easy Going: Havana’s pleintjes

 • Havana
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 175,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern