Naar boven

Borneo met kinderen

Reizen met kinderen

Orangutan Family, Borneo

Bouw je Borneo familiereis

Ook met kinderen kun je een Borneo-rondreis maken. Het is zelfs makkelijker dan je zou denken, zeker met onze hulp. Natuurlijk reis je op de Riksja-manier, maar de afstanden zijn minder groot en het tempo ligt een tandje lager. Combineer een avontuurlijke rondreis met een ontspannen vakantie: de ene dag loop je in een levendige stad of door de jungle, de volgende dag is het relaxen op poederwitte stranden.

Houd er wel rekening mee dat Borneo wat minder geschikt is voor heel jonge kinderen: er komt malaria voor en in de jungle maak je vaak lange wandelingen.

Rondreis Borneo
Waterval bij damai beach in Sarawak

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Borneo bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

background-pattern