48 landen om je wereld te verbreden

Bouw je eigen rondreis in een van onze 48 bestemmingen wereldwijd. Onze reisfanaten zijn al vaak in ‘hun’ land geweest en helpen je een reis uit te stippelen op basis van jouw reiswensen. Ze helpen je ook met de beste route, zodat jij het maximale uit je reis kunt halen: voor reizigers, door reizigers.
Al onze reizen stellen we samen met hart voor de wereld. Zo compenseren we de volledige CO²-uitstoot van je reis (vlucht én landarrangement), zonder dat jij daar extra voor betaalt. Ook hebben we in vrijwel elk land een hulpproject, om zo de wereld een stukje positiever te maken.

Waar gaat jouw volgende reis naartoe? Kies je bestemming uit onderstaande lijst en begin met bouwen of neem direct contact met ons op. Ben je op zoek naar inspiratie over je favoriete bestemming? Vraag dan onze insidertips aan! Twijfel jij nog helemaal waar je volgende vakantie heen moet gaan, bel dan tijdens kantooruren met onze SOS-hulplijn op telefoonnummer 071-8910175. Onze bestemmingsexperts helpen je aan de hand van je gewenste reisperiode, reisduur en reiswensen bepalen wat de beste bestemming voor je is!

 


Vraag jouw portie reisinspiratie aan

Bouw je eigen reis