Naar boven

Bouwstenen Australië

Individuele Australië bouwstenen

Bouwstenen zijn korte individuele Australië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Australië-reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Australië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Australië specialisten helpen je graag verder.

1
2
3
Regio
1

Noord en Centraal (outback en wetlands)

Darwin, Katherine Gorge, Kakadu & Litchfield National Park, Alice Springs, Ayers Rock, Kings Canyon & de Olga's: Ontsnappen aan de bewoonde wereld, het kan in Australië makkelijk. Driekwart van het land bestaat uit Outback: woestijn, steppe, lege vlaktes én tropisch regenwoud. Verken de oneindigheid zelf: slaap onder de sterren, zie de zon opkomen boven Uluru (Ayers Rock) en leer over de tradities van de Aboriginals. In de jungle rondom Darwin, zwem je onder watervallen en vaar je door drassige billabongs (moerassen) terwijl krokodillen langsglijden …
Decorative torn edge
Regio
2

Oostkust (koraalriffen en palmenstrand)

Sydney, Brisbane, Fraser Island, Whitsundays, Cape Tribulation & Cairns: Begin je reis in Sydney, waar je in een Victoriaans hotel in het centrum of direct aan het strand slaapt. Vaar langs het beroemde Opera House en de Harbour Bridge, maak een fietstocht langs de kust of kies voor een surfles op Bondi Beach. Van hieruit reis je makkelijk door naar Queensland, waar zowel actievelingen als rustzoekers hun hart kunnen ophalen. Ga je duiken op het Great Barrier Reef tussen schildpadden, haaien en kleurrijke visjes of ontspan je op Fraser Island of de magische Whitsundays? Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken in eeuwenoude regenwouden vol varens, watervallen en lagunes.
Decorative torn edge
Regio
3

Zuidkust & Tasmanië (ruige surfkusten, kangoeroes en koala's)

Melbourne, Blue Mountains, Adelaide, Great Ocean Road, de Grampians, Kangaroo Island & Tasmanië: Heb je langer de tijd en/of wil je een stukje ongerept Australië ontdekken? Dan mag je het zuiden en Tasmanië eigenlijk niet overslaan. Deze regio is ook erg geschikt in de Australische zomer als het in het noorden vaak regent. Ontdek de culturele en culinaire geheimen van Melbourne met een gids, voordat je over the Great Ocean Road naar Adelaide rijdt. Verken hier Kangaroe Island, vol kangoeroes, koala’s, pinguïns en zeeleeuwen. Nog niet genoeg natuur? Tasmanië (ook wel klein Nieuw-Zeeland genoemd) herbergt een van de grootste natuurgebieden ter wereld. Hier vind je nauwelijks andere reizigers, maar des te meer groen.
Decorative torn edge
Regio
4

Korte groepstours (heel Australië)

Red Centre, Tasmanië, Noord, Oost, Zuid & West Australië: Australië individueel ontdekken kan kostbaar zijn. En dat is niet altijd leuk als je bijvoorbeeld alleen reist of wat minder te besteden hebt. Maar…. heb je een minder ruim budget? Een avontuurlijke instelling? Vind je het leuk om mensen te ontmoeten en niet erg om enkele dagen in een internationale groep te reizen? Dan is dit DE perfecte manier om Australië te bezoeken. Met onze bouwstenen groepsreizen Australië kies je zelf wat je wilt zien en wij puzzelen met jou de meest logische route in elkaar. Deze tours zijn korte reizen van een paar dagen waarin je in groepsverband samenreist en je kamer deelt met medereizigers (upgrades naar eigen kamer zijn ook vaak mogelijk). Je overnachtingen, vervoer, activiteiten en het merendeel van de maaltijden zijn inclusief. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 18 en 35 jaar maar met een iedereen met een avontuurlijke mindset is welkom!
Decorative torn edge
Regio
5

Stopover Hong Kong of Singapore

Je kunt natuurlijk in één keer naar Australië vliegen, maar als je toch langs Hongkong of Singapore komt, vinden wij het leuk om hier een korte tussenstop te maken. Op deze manier onderbreek je de lange vliegreis naar Australië. Bovendien wen je alvast een beetje aan het tijdsverschil en stap je na een goede nachtrust een stuk frisser het vliegtuig in voor de rest van je Australië reis.
Decorative torn edge
background-pattern